Ετοιμάζεστε για τροπική απόδραση; Η Βραζιλιάνα Camilla Coelho σας δίνει 7 outfits για καλοκαιρινούς προορισμούς

12:01 3/1/2022 - Πηγή: InStyle

Είτε είστε από τις τυχερές που έχουν διοργανώσει ταξιδάκι σε κάποιον τροπικό προορισμό μέσα στο καταχείμωνο, είτε σκοπεύετε να κάνετε party στο σπίτι με την θέρμανση στο full και θέμα «Καλοκαιράκι αργείς;», η Βραζιλιάνα Camilla Coelho έχει τα ωραιότερα outfits για την περίσταση. Κι επειδή το μάτι μας χρειάζεται ένα διάλειμμα από τα τόσα χειμωνιάτικα looks, πάμε να δροσιστούμε με λίγα καλοκαιρινά.

Instagram @camillacoelho

Κροσέ μαγιό και ασορτί παντελόνι, κεντημένο δια χειρός με το τσιγγελάκι της γιαγιάς. Clean και δροσερό για όσες τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να το φορέσουν.

Instagram @camillacoelho

Lime midi φόρεμα με κοψίματα για το βράδυ. Το έντονο χρώμα θα αναδείξει το νέο σας μαύρισμα και τα cocktails θα είναι σίγουρα όλα κερασμένα!

Instagram @camillacoelho

Tropical printed σετ με cropped παντελόνι και αποκαλυπτικό τοπ. Αέρινο και joyful. Το μόνο που το συμπληρώνει τέλεια είναι τα αξεσουάρ με κοχύλια.

Instagram @camillacoelho

Κλασικό ή και όχι τόσο κλασικό λευκό φόρεμα. Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Camilla χωρίς αμφιβολία θα ανάψει φωτιές και το θέλουμε γιατί είναι all time classic.

Instagram @camillacoelho

Χαλαρή παντελόνα με ριχτό πουκάμισο. Τα μόνα κομμάτια που χρειάζεται να βάλετε στην βαλίτσα σας. Και το μαγιό, φυσικά!

Instagram @camillacoelho

Φόρεμα από δίχτυ για τις γοργόνες που θα βγουν στη στεριά. Με τέτοια outfits δεν θα χρειαστεί να πάρετε καν παπούτσια μαζί σας.

Instagram @camillacoelho

Μικροσκοπικά πλεκτά με fun χρώματα γιατί η ζωή θέλει χρώμα και η παραλία δεν θέλει ρούχα. Καλοκαιράκι αργείς;

Keywords
Τυχαία Θέματα