Έρχεται το Bridget Jones 4 – Έκπληξη με τον Leo Woodall

19:10 10/4/2024 - Πηγή: InStyle

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή η είδηση ότι έρχεται -επιτέλους- η τέταρτη ταινία με την πολυαγαπημένη ηρωίδα Bridget Jones. Οι φήμες ήταν έντονες εδώ και μήνες και πλέον επιβεβαιώθηκε ότι η Renée Zellweger θα υποδυθεί άλλη μια φορά την ηρωίδα που λατρέψαμε.

Η τρίτη και τελευταία ταινία “Το μωρό της Bridget Jones” κυκλοφόρησε το 2016, οπότε οι θαυμαστές της ανυπομονούσαμε για μια συνέχεια. Αν η ταινία, παραμείνει πιστή στο μυθιστόρημα, ο σύζυγος της  Bridget, Mark Darcy, τον οποίο υποδύεται ο Collin Firth, πεθαίνει και εκείνη μένει χήρα με δύο παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridget Jones's Baby (@bridgetjonesbaby)

Έτσι, θα δούμε την Bridget ως ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών που περιηγείται στη σκηνή των ραντεβού, στις εφαρμογές και σε ένα ειδύλλιο με διαφορά ηλικίας. Κι ακριβώς εδώ έρχεται ο Leo Woodall. Οι θαυμαστές του παραληρούν μετά την ανακοίνωση ότι είναι στο καστ της “Bridget Jones Mad About The Boy”.

Ο πρωταγωνιστής του One Day, 27 ετών, αποκαλύφθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία, ωστόσο δεν είναι ακόμη σαφές ποιον ρόλο θα παίξει στο franchise.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

Η πλοκή του βιβλίου υποδηλώνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Leo να παίξει και τον ρόλο του νεότερου εραστή της.

Οι θαυμαστές προέβλεψαν επίσης ότι αν η ταινία διαδραματιζόταν στο μέλλον, ο Leo μπορεί να υποδυθεί τον γιο της Bridget και του Mark. Μετά την ανακοίνωση ότι ο πρωταγωνιστής του White Lotus θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, οι θαυμαστές του ηθοποιού μοιράστηκαν τη χαρά τους στο X.

Κάποιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Colin δεν έχει συνδεθεί ακόμη με την ταινία, αφού η Bridget είχε το happy end της στο τέλος της τρίτης ταινίας και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Mr Darcy. Στα βιβλία, ο Mark σκοτώνεται στο τρίτο μυθιστόρημα, ωστόσο οι σεναριογράφοι της ταινίας άλλαξαν το τέλος ώστε να παντρευτεί με την Bridget.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridget Jones's Baby (@bridgetjonesbaby)

Είναι πιθανό ότι τώρα επέστρεψαν στην αρχική πλοκή και ο χαρακτήρας του Colin θα πεθάνει στην τέταρτη ταινία. Ένας θαυμαστής είπε: “Προφανώς ο κ. Darcy λείπει τι στα κομμάτια, αλλά ο LEO WOODALL; Θα πεθάνω!“

Ενώ άλλοι είπαν: “O Leo Woodall, ω Θεέ μου Είναι η μέρα μου αδελφέ Ιησού”, “Ο Leo Woodall στην Bridget Jones, ο άνδρας μου είναι κινηματογραφικός αστέρας!!!”, “Περίμενε, ο Leo Woodall;;; Για την Bridget Jοnes;;;”

Keywords
Τυχαία Θέματα