Ελεωνόρα Μελέτη: Δείτε τη φωτογραφία της, προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Η Ελεωνόρα Μελέτη δημοσίευσε μία μοναδική φωτογραφία που όπως αποκάλυψε, είναι φανταστικό προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.

Υπεύθυνος για το ομολογουμένως εξαιρετικό στιγμιότυπο, που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής, είναι ο σκηνοθέτης Μike Αραϊτζόγλου, ο οποίος με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, παρουσιάζει διάφορους Έλληνες και ξένους celebrities μέσα από τη δική του οπτική γωνία.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια συνόδευσε την φωτογραφία με ένα κείμενο που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η τεχνητή νοημοσύνη προσπαθεί να αντιγράψει το ανθρώπινο μυαλό. Ωστόσο όπως επισημαίνει η

Ελεωνόρα μελέτη, “όσο και να το πλησιάζει, δεν θα καταφέρει ποτέ να έχει τη σαγήνη μιας προσωπικότητας που φιλοξενεί το δυνατό μυαλό“.

Δείτε την ανάρτηση της Ελεωνόρας Μελέτη:

“Δεν υπάρχει τίποτα πιο σαγηνευτικό στον κόσμο όλο, από ένα δυνατό ανθρώπινο μυαλό. Που να σκέφτεται, πολύπλοκα, συνέχεια, δημιουργικά. Να προβληματίζεται, να ανάβει από τη σκέψη και να βρίσκει λύσεις. Να αγαπάει εγκεφαλικά, να σκανάρει ανθρώπους, να διαχειρίζεται καταστάσεις, να μην εφησυχάζει ποτέ, να μην αποβλακώνεται…

Τίποτα πιο σαγηνευτικό από ένα δυνατό ανθρώπινο μυαλό.

Αυτό προσπαθεί να φτάσει η τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό προσπαθεί να αντιγράψει. Τα πάει καλά. Αλλά όσο και να το πλησιάζει, δεν θα καταφέρει ποτέ να έχει τη σαγήνη μιας προσωπικότητας που φιλοξενεί το δυνατό μυαλό.

Η φωτογραφία που βλέπεται είναι φανταστικό προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, που ωστόσο κατηύθυνε ο ταλαντούχος mikearaitzoglou.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Eλεονώρα Μελέτη: Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας – “Δείξτε λίγο σεβασμό ότι 15 χρόνια μετά βρήκα τη δύναμη να το πω”

Keywords
Τυχαία Θέματα