Ελένη Δήμου: Η ερώτηση των δημοσιογράφων που την έκανε να αποχωρήσει – «Φιλάκια»

23:06 30/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Ελένη Δήμου παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σάννυ Μπαλτζή. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια κλήθηκε από τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Κάποια στιγμή δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αποχώρησε.

“Το αν είμαστε σε μία ανθρωποφαγική εποχή θα το κρίνετε εσείς, εγώ το έχω κρίνει προ πολλού», είπε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Στη συνέχεια όταν

ρωτήθηκε για το αν έχει δεχθεί πρόταση για να διαφημίσει κάποιο προϊόν απάντησε: «Μη μου το πας εκεί πλαγίως, δεν θα μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Τη θέση μου την ξέρετε, θαυμάζω και αγαπώ και δεν θα πω τίποτα, όπως πιστεύω ότι κανείς δεν θα έπρεπε να πει τίποτα».

Και συνέχισε: «Εγώ είμαι σαν τύπος απότομη, παρ’ όλα αυτά δεν έχω φύγει από συνέντευξη, ούτε έχω βρίσει δημοσιογράφο. Υπάρχουν κανόνες. Παιδιά, σας παρακαλώ, τους ανθρώπους που δίπλα από το όνομά τους μπαίνει η λέξη «πολιτισμός», σεβαστείτε τους».

Όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Αντώνη Ρέμο, η Ελένη Δήμου αρκέστηκε να πει «Να ναι καλά. Φιλάκια!» και αμέσως μετά αποχώρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα