Έλενα Ασημακοπούλου: Έχουν πει για μένα “και ποιος θα την πάρει τώρα αυτήν; – Παντρεμένη χωρισμένη με παιδί;”

19:05 23/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, την προσωπική της ζωή, την κόρη της, αλλά και τη Ναταλία Γερμανού.

«Μία πελάτισσα σε ένα κομμωτήριο που δούλευα με παρότρυνε να δηλώσω συμμετοχή στα καλλιστεία, πήγα για πλάκα και βγήκα αναπληρωματική Μις Ελλάς. Καταλαβαίνεις πώς είσαι στην πραγματικότητα αλλά δεν μπορείς να

πεις ‘είμαι κουκλάρα, θεά’», είπε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Σχετικά με την κόρη της η ηθοποιός σημείωσε: “Όταν μιλάω στην κόρη μου, μου θυμίζω τη μητέρα μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή και παραπονιάρα μαμά. Ενημερώνω πάντα τον πρώην σύζυγό μου για ό,τι αφορά την κόρη μας. Μιλά συνέχεια με τον πατέρα της και είναι αναμενόμενο να της λείπει, καθώς δε ζει εδώ. Όταν έρχεται ο Μπρούνο είναι 100% μαζί με τον πατέρα της”.

Για την προσωπική της ζωή η Ελένη Ασημακοπούλου σημείωσε: “Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δε με ενδιαφέρει καθόλου η άποψη του κόσμου. Έχουν πει για μένα “και ποιος θα την πάρει τώρα αυτήν; Παντρεμένη χωρισμένη με παιδί;”. Πόσο πίσω είναι ο κόσμος και πόσο μικροπρεπής”.

Για τη συνεργασία της στο παρελθόν με τη Ναταλία Γερμανού η ηθοποιός τόνισε: “Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά και δεν είχε να κάνει προσωπικά με τη Ναταλία. Όλοι πιεστήκαμε εκείνη τη χρονιά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα