Είναι οριστικό: Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 13 χρόνια γάμου

Ο Tom Brady και η Gisele Bundchen επιβεβαίωσαν το διαζύγιό τους, ανακοινώνοντας μέσω Instagram ότι έλαβαν απόφαση να χωρίσουν φιλικά έπειτα από 13 χρόνια γάμου και αρκετές εβδομάδες εικασιών ότι η σχέση τους είχε πια τελειώσει.

“Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με όμορφα και υπέροχα παιδιά που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας από κάθε άποψη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως γονείς για να διασφαλίζουμε ότι

λαμβάνουν πάντα την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει” αναφερόταν μεταξύ άλλων στη δήλωση του Brady.

Σε έναν καλυμμένο υπαινιγμό προς τον εν διαστάσει σύζυγό της η Gisele σημείωσε: “Προτεραιότητά μου ήταν και θα συνεχίσει να είναι τα παιδιά μας που αγαπώ με όλη μου την καρδιά”. Στη δήλωσή της η Gisele τονίζει ότι εύχεται τα καλύτερα στον Τom ενώ επισημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι η απόφαση για διαζύγιο είναι δύσκολη, ωστόσο, οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί.

Για εβδομάδες, οι εικασίες αυξάνονται ότι το ζευγάρι χώριζε ως αποτέλεσμα της απόφασης του Brady να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, μόλις έξι μήνες μετά την ανακοίνωση της συνταξιοδότησής του.

Η Gisele, η οποία έβαλε πίσω την καριέρα της στο μόντελινγκ για να ταξιδέψει με τον Brady, ενώ εκείνος κυνηγούσε την τύχη του στο NFL, λέγεται ότι απογοητεύτηκε από την απόφαση. Είχε προηγουμένως μιλήσει για τους φόβους της ότι το βάναυσο άθλημα θα άφηνε τον Brady με μόνιμους εγκεφαλικούς τραυματισμούς, όπως είχε κάνει σε άλλους παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα