Δούκας και Δούκισσα του Cambridge: η μικρή Charlotte και ο πρίγκηπας George διηύθυναν και ορχήστρα

19:26 4/6/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge πήγαν με τα παιδιά τους George και Charlotte στην Ουαλία, για να τιμήσουν τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας και γιατί η ξαδέρφη τους Lilebet γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια.

Οι γονείς τής Lilebet, ο πρίγκηπας Harry και η Meghan Markle θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, κρατώντας χαμηλούς τόνους, ενώ, όπως

έχει διαρρεύσει, η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε επιτέλους τη δισέγγονή της.

Ο πρίγκιπας Louis που έκλεψε την παράσταση όταν εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ με την οικογένειά του και τη βασίλισσα μετά την τελετή Trooping the Color την Πέμπτη, δεν ακολούθησε τους γονείς του.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιορτάζει τα 70 χρόνια της στον θρόνο

Φτάνοντας στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, στο κάστρο του Cardiff, ο William και η Kate έμοιαζαν να ενθαρρύνουν τα ντροπαλά παιδιά τους να σφίξουν τα χέρια και να συστηθούν σε αξιωματούχους.

H Catherine, δούκισσα του Cambridge, η πριγκίπισσα Charlotte του Cambridge, ο πρίγκηπας George του Cambridge and ο πρίγκηπας William, Δούκας του Cambridge κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο κάστρο Cardiff Castle στην Ουαλία. Photo by Ashley Crowden – WPA Pool/Getty Images

Η Charlotte έχει γίνει η αγαπημένη των βασιλικών θαυμαστών χάρη στην αυθάδη προσωπικότητά της. Η πριγκίπισσα έχει επανειλημμένως κάνει αστείες φατσούλες, χαιρετίζει τους φωτογράφους, ακόμη έχει βγάλει και τη γλώσσα της σε οικογενειακές εξόδους.

Σήμερα ωστόσο η μικρή βασίλισσα εμφανίστηκε πολύ πιο ντροπαλή, αντιλαμβανόμενη ίσως το πόσο σημαντική είναι η περίσταση και φέρθηκε ευγενέστατα. Άπλωνε το χέρι της για να χαιρετίσει, μετά βέβαια από ενθάρρυνση της μητέρας της Kate. Γρήγορα ένοιωσε άνετα και άρχισε να χαμογελά.

Η Charlotte που είναι μόλις επτά χρόνων, φορώντας ναυτικό παλτό Amaia, αξίας 140 λιρών, μπλε παπούτσια Mary Jane με λευκές κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο, περπάτησε με άνεση, κρατώντας το χέρι της μαμάς της καθώς η Δούκισσα χαιρετούσε τους παρευρισκόμενους.

Η νεαρή πριγκίπισσα απέδειξε ότι ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, καθώς το παλτό που φόρεσε το είχε ξαναφορέσει στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου τον Μάρτιο..

Photo by Karwai Tang/WireImage

Από την άλλη, ο αδελφός της George, στον οποίο αναμένεται μια μέρα να του δοθεί ο τίτλος Πρίγκιπας της Ουαλίας, παρακολουθούσε τους γονείς του να συνομιλούσαν με το πλήθος των παρευρισκομένων, φορώντας μια mini-me εκδοχή του μπλε κοστουμιού του πατέρα του και πουκάμισο με ανοιχτό λαιμό.

Photo by Samir Hussein/WireImage

Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη των νεαρών στην Ουαλία και μία από τις πρώτες φορές που λαμβάνουν μέρος σε τελετουργική επίσκεψη.

Το ζευγάρι και τα παιδιά τους πρόκειται να παρακολουθήσουν πρόβες και να συναντήσουν μερικούς από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στους εορτασμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ουαλής τραγουδίστριας Bonnie Tyler. Η Bonnie μάλιστα την περασμένη εβδομάδα βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες της στη μουσική.

Κάποια στιγμή όλοι μαζί, παρακολούθησαν την ορχήστρα να ερμηνεύει τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου και του Sweet Caroline, γεγονός που χαροποίησε τη μικρή Charlotte. Όταν δε άκουσαν το τραγούδι την ταινία κινουμένων σχεδίων Encanto, τι ωραιότερο από το να αρχίσουν να διευθύνουν οι ίδιοι την ορχήστρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα