Δημήτρης Πιατάς: “Όταν πέθανε ο Βλάσσης Μπονάτσος, το αισθάνθηκα”

Ο Δημήτρης Πιατάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Μega Καλημέρα”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση και τον καλό του φίλο, Βλάσση Μπονάτσο.

“Η αποχή μου από την τηλεόραση είναι μια πράξη προσωπικής διαμαρτυρίας. Είμαι ηθοποιός και θα ήθελα πολύ να δουλέψω. Δεν είναι εύκολες οι προτάσεις που δέχομαι και πιθανώς δεν απουσιάζω εγώ, η τηλεόραση απουσιάζει από εμένα. Δεν αισθάνομαι και ένοχος που δεν δουλεύω στην τηλεόραση, η τηλεόραση θα πρέπει να αισθάνεται ένοχη”, τόνισε ο Δημήτρης Πιατάς και πρόσθεσε:

“Η πιο δύσκολη

στιγμή μου ήταν όταν έπρεπε να ανέβω στη σκηνή όταν είχα χάσει τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η αίσθηση της απώλειας δεν είναι τόσο έντονη για μένα, γιατί με κάποιο τρόπο έχω την ευαισθησία και την ομορφιά μέσα μου να θεωρώ ότι έχουν πάει ταξίδι και θα έρθουν ή θα πάω εγώ να τους βρω.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής. Κι αυτός λείπει ταξίδι και θα ξανάρθει. Τα ξημερώματα που πέθανε ο Βλάσσης δεν είχα ύπνο. Και ξέρω την ώρα που πέθανε, ήταν στο Ιπποκράτειο απέναντι από το σπίτι μου. Σηκώθηκα πάνω χωρίς λόγο, ένιωσα πολύ άσχημα και τον σκέφτηκα. Άνοιξα τις ειδήσεις, την εκπομπή του Παπαδάκη και με το που ξεκίνησε είπε ότι πέθανε ο Βλάσσης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα