Δημήτρης Κόκοτας: Ο λόγος που δεν έχει αποσωληνωθεί – Τα τελευταία νέα για την υγεία του

15:27 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Συνεχίζεται η αγωνία για τον Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς” μετά από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Το πρωί της Πέμπτης (4/4), η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” έκανε γνωστό πως μέχρι στιγμής έγιναν δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα οι οποίες ωστόσο δεν ολοκληρώθηκαν γιατί δεν ανταποκρίθηκε σωστά ο οργανισμός του. Όπως τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ,

η διαδικασία της αποσωλήνωσης είναι πολύ δύσκολη, γίνεται σταδιακά και χρειάζεται υπομονή.

«Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι καλύτερο. Δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί, έκαναν δύο προσπάθειες. Θα κάνουν κι άλλες. Γίνονται κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις σήμερα. Νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή, γιατί δίνει μια μεγάλη μάχη ο κάθε ασθενής» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Η ίδια εξήγησε επίσης πως «για την αποσωλήνωση παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Είναι δύσκολη διαδικασία η αποσωλήνωση, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πάει σταδιακά και κρίνουν οι γιατροί αν πρέπει να το τελειώσουν ή όχι».

Keywords
Τυχαία Θέματα