Δημήτρης Κόκοτας: Η νέα εξέταση στο κεφάλι και τα τελευταία νέα για την υγεία του

15:07 5/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η ανησυχία συνεχίζεται για τον Δημήτρη Κόκοτα καθώς ο τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”, έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Η διαδικασία της αποσωλήνωσης δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί με την Ματίνα Παγώνη να εξηγεί πως πρόκειται για μία δύσκολη διαδικασία όπου οι γιατροί κάθε φορά κρίνουν πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός του κάθε ασθενή και αναλόγως προχωρούν ή διακόπτουν.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega,

έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Κόκοτας υπεβλήθη σε ακόμη μία εξέταση στο κεφάλι, πιο εξειδικευμένη.

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση. Χθες έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο», υποστήριξε.

«Είναι πολύ νέος άνθρωπος. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά – σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του» πρόσθεσε η ίδια και τόνισε: «Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν και σιγά – σιγά να επανέλθουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα