Διαστημικό Στιλ: Οι αστροναύτες της NASA πλέον θα φορούν Prada

19:08 5/10/2023 - Πηγή: InStyle

Η NASA σχεδιάζει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι μετά το ταξίδι του Apollo 17 το 1972, και το κάνει με στιλ.

Η Axiom Space – η εταιρεία που επέλεξε πέρυσι η NASA για τη δημιουργία των διαστημικών στολών Extravehicular Activity Services (xEVAS) για την

αποστολή Artemis III του 2025 – ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τον οίκο Prada για τον σχεδιασμό τους.

«Η τεχνική εμπειρογνωμοσύνη της Prada με τις πρώτες ύλες, τις τεχνικές κατασκευής και τις καινοτόμες σχεδιαστικές έννοιες θα φέρει προηγμένες τεχνολογίες που θα συμβάλουν καθοριστικά στην εξασφάλιση όχι μόνο της άνεσης των αστροναυτών στη σεληνιακή επιφάνεια, αλλά και των απαραίτητων εκτιμήσεων για τον ανθρώπινο παράγοντα που απουσιάζουν από τις παλαιότερες διαστημικές στολές», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Axiom Space, Michael Suffredini.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Ο διευθυντής μάρκετινγκ του ομίλου Prada, Lorenzo Bertelli, πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή της δύναμης της ανθρώπινης δημιουργικότητας και της καινοτομίας για την πρόοδο του πολιτισμού». Επίσης, απέδωσε το «πρωτοποριακό» έργο της εταιρείας στην εμπειρία δεκαετιών με την ιστιοπλοϊκή ομάδα Luna Rossa Prada.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Outpump (@outpump)

Η αποστολή Artemis III είναι μοναδική και για έναν ακόμα λόγο. Επειδή είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα και ένα έγχρωμο άτομο θα πάει στο φεγγάρι, οι αστροναύτες Christina Koch και Victor Glover.

Keywords
Τυχαία Θέματα