Δεν κάνετε μάσκες επειδή νιώθετε πως σας βαραίνουν τα μαλλιά; Έχουμε τη λύση!

15:45 1/10/2019 - Πηγή: InStyle

Αν κάναμε μία έρευνα και προσπαθούσαμε να βρούμε το απόλυτο μυστικό των γυναικών με υπέροχα, αξιοζήλευτα μαλλιά, μαντεύουμε πως το κυριότερο θα ήταν οι μάσκες. Λανθασμένα πολλές γυναίκες πιστεύουν πως πρόκειται για ένα περιττό βήμα στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών, ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Οι επόμενοι συνηθέστεροι λόγοι που κάνουν τις περισσότερες γυναίκες να μην χρησιμοποιούν μάσκες είναι οι εξής: θεωρούν πως βαραίνουν τα μαλλιά τους, χρειάζεται να περιμένουν για αρκετό χρόνο πριν τις ξεπλύνουν, ενώ οι περισσότερες δεν ξεβγάζονται εύκολα

και γρήγορα.

Αν ανήκετε έστω και σε μία κατηγορία από τις παραπάνω, ανακαλύψαμε τη λύση που ψάχνατε! Το Botanic Therapy της Garnier δημιούργησε τέσσερις νέες μάσκες, τις Milk Masks, οι οποίες δεν μοιάζουν σε τίποτα με οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Οι λόγοι που τις κάνουν να ξεχωρίζουν είναι πολλοί: δεν βαραίνουν καθόλου τα μαλλιά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν συχνά, απορροφώνται άμεσα από την τρίχα, δεν απαιτούν χρόνο αναμονής και ξεβγάζονται εύκολα (θα κάνετε και λιγότερη κατανάλωση νερού!).

Επιπλέον, με την έξοδο από το ντους τα μαλλιά ξεμπερδεύονται εύκολα, δείχνουν/είναι βαθιά ενυδατωμένα και λαμπερά και έχουν ένα απαλό, δροσιστικό και λαχταριστό άρωμα.

Κάθε μία από τις τέσσερις νέες μάσκες έχει σύνθεση από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης που προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες, ενώ τα μπουκάλια τους είναι 100% ανακυκλώσιμα και κατασκευασμένα κατά 50% από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Ποια μάσκα να επιλέξετε; Διαβάστε σε ποιον τύπο μαλλιών απευθύνεται η κάθε μία και ποια είναι τα συστατικά της παρακάτω και αποφασίστε ποια είναι η ιδανική για τα δικά σας μαλλιά!

Μάσκα μαλλιών Botanic Therapy Honey Treasures Milk Mask, για εντατική επανόρθωση των φθαρμένων μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Συνδυάζει βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία για ενυδάτωση και θρέψη και μέλι από την Ουγγαρία, που είναι γνωστό για τις επανορθωτικές του ιδιότητες.Μάσκα μαλλιών Botanic Therapy Cocoa Smoother Milk Mask, για εντατική θρέψη και απαλότητα των ατίθασων μαλλιών που φριζάρουν χωρίς να τα βαραίνει. Συνδυάζει βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία για ενυδάτωση και θρέψη και βούτυρο κακάο από καρπούς της Αφρικής, γνωστό για την απαλότητα που προσφέρει στα μαλλιά.Μάσκα μαλλιών Botanic Therapy Almond Milk Softness Milk Mask, για εντατική ενυδάτωση των αφυδατωμένων μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Συνδυάζει βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία για ενυδάτωση και θρέψη και βιολογικό νέκταρ αγαύης από το Μεξικό, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες.Μάσκα μαλλιών Botanic Therapy Maple Healer Milk Mask, για εντατική επανασύσταση των φθαρμένων μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Συνδυάζει βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία για ενυδάτωση και θρέψη και σιρόπι σφενδάμου από τον Καναδά, γνωστό για τις επανορθωτικές του ιδιότητες.

Φθαρμένα, ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα ή ατίθασα μαλλιά – όποιο «πρόβλημα» κι αν αντιμετωπίζετε, οι Milk Masks υπόσχονται να το λύσουν και να αφήσουν τα μαλλιά σας απαλά, λαμπερά, δυνατά και ενυδατωμένα σε βάθος μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Εσείς ποια θα επιλέξετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα