Μπορούμε να δημιουργήσουμε ολόκληρο μακιγιάζ με ένα μόνο υγρό κραγιόν; Σύμφωνα με το TikTok, ναι!

16:41 5/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η καθημερινότητά μας είναι πλέον απαιτητική, απαιτώντας εφευρετικές και γρήγορες λύσεις που δεν θέλουν ώρες προετοιμασίας. Κυρίως στο κομμάτι του μακιγιάζ, είναι απαραίτητες οι απλές τεχνικές για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά looks, καταφέρνοντας ταυτόχρονα να εξοικονομούμε χρόνο. Και αν σας λέγαμε πως μπορούμε να πετύχουμε όλο το μακιγιάζ μας με ένα μόνο προϊόν; Θα μας πιστεύατε;

Το πιο χρήσιμο hack με υγρό κραγιόν

Αναζητώντας το πιο αποτελεσματικό beauty hack,

βρήκαμε ένα με το όνομα “multiuse makeup”, το οποίο έχει κερδίσει την έγκριση ακόμα και της Kylie Jenner. Ο πυρήνας του hack είναι ένα υγρό κραγιόν σε σκούρα απόχρωση του καφέ, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει όλο το μακιγιάζ.

@ehlieluna

Multiuse makeup, lip, cheek and eye. I work with Sephora but this is not at all a required or expected post. I just genuinely LOVE their cream lip stains. #multiuseproducts #multiusemakeup #creamlipstainsephora

♬ Next Lifetime – Instrumental – Erykah Badu Πώς θα πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμαΓια τα μάτια: Περάστε το κραγιόν γύρω από περίγραμμα των ματιών και ανακατέψτε το με ένα πινέλο για ένα smoky αποτέλεσμα.Για τα ζυγωματικά: Κάντε μια γραμμή κάτω από κάθε ζυγωματικό και κάντε blending γρήγορα για να δώσετε ένταση και σχηματισμό. Κάντε δηλαδή contouring.Για τα χείλη: Τέλος, βάλτε το κραγιόν στα χείλη για ένα χρώμα που διαρκεί. Η φόρμουλα του υγρού lipstick δεν είναι μόνο εντυπωσιακή αλλά και ελαφριά, χωρίς να αφήνει αίσθηση κολλώδους ή θαμπού χρώματος.

Αυτό το TikTok trend έχει κατακτήσει τους λάτρεις του μακιγιάζ παγκοσμίως, καθώς παρέχει μια απλή και αποτελεσματική λύση για ένα ολοκληρωμένο look, χωρίς την ανάγκη για πολύπλοκες τεχνικές ή υψηλό κόστος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British GLAMOUR (@glamouruk)

Είναι η απόδειξη ότι η ομορφιά μπορεί να είναι απλή, γρήγορη και προσιτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα