Αθηνά Ωνάση: Έτοιμη να γίνει μητέρα – Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

10:55 29/6/2022 - Πηγή: InStyle

Η Αθηνά Ωνάση φέρεται να είναι έτοιμη να γίνει μητέρα αφού πλέον ζει τον έρωτα στην αγκαλιά του Ιταλού επιχειρηματία και ιππέα, Alberto Zorzi.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017, όταν η “χρυσή” κληρονόμος τού πούλησε το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της Αλβάρο, Cοrnetto K, ενώ είχαν συναντηθεί σε κάποιους ιππικούς αγώνες και φιλανθρωπικά γκαλά. Αθηνά και Alberto μοιράζονται το κοινό πάθος για τα άλογα, ενώ ο Ιταλός εκτός από αναβάτης είναι και πάμπλουτος επιχειρηματίας.

GTRES

Αθηνά και Alberto εθεάθησαν το καλοκαίρι

του 2017 να διαγωνίζονται μαζί στο Longines Athina Onassis Horse Show στο Saint Tropez. Εμφανίστηκαν πολύ ενωμένοι και συντονισμένοι, γεγονός που έκανε την Κυανή Ακτή να αρχίσει να μιλάει γι’ αυτό το ειδύλλιο, σύμφωνα με διεθνή Μέσα.

Ο Alberto είναι ένας έμπειρος αναβάτης που μπήκε στον κόσμο της ιππασίας από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών. Λέγεται πως Αθηνά και Alberto περνούν μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ολλανδία, όπου ο Ιταλός ιππέας προπονείται με τον Jan Tops, ιδρυτή του Longines Global Champions Tour.

Τα διεθνή Μέσα μετέδιδαν στην αρχή της σχέσης της κληρονόμου και του επιχειρηματία ότι η Αθηνά Ωνάση ήταν η αιτία του χωρισμού του Alberto από τη σύντροφό του, Annalisa Giuntini, με την οποία είχε σχέση από το 2012.

Η Annalisa Giuntini και η Αθηνά Ωνάση στο Casas Novas / Gtres

Η Αθηνά πλέον έχοντας βρει την ασφάλεια που αναζητούσε στην αγκαλιά του Alberto φέρεται να είναι έτοιμη και σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει και μητέρα, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα