Απόστολος Γκλέτσος: Το άγνωστο «προξενιό» και η ατάκα για το σεξ

09:07 21/2/2024 - Πηγή: InStyle

Καλεσμένος στην εκπομπή “Night Out” ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ της Τρίτης 20/2, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Μιλώντας για τη ζωή του, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά μεταξύ των οποίων και ένα προξενιό που του έκαναν την περίοδο που ήταν δήμαρχος.

«Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς από την περιοχή και η κόρη του είχε παντρευτεί,  είχε τεκνοποιήσει και είχε χωρίσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι» ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε να περιγράφει:

«Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Μπήκα στον πειρασμό να μάθω ποια είναι. Όταν έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς αυτά. Είχε μία κόρη κούκλα! Δηλαδή αν κανόνιζε μία τυχαία συνάντηση ή ένα φαγητό, εγώ θα της την έπεφτα, αλλά δεν θα την παντρευόμουν βέβαια. Αυτός ήθελε παντρειά».

Σε άλλο σημείο, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στη μαγεία του σεξ η οποία σύμφωνα με τον ίδιο “χάνεται με το πρώτο καζανάκι”. Όπως εξήγησε, γι’ αυτό τον λόγο είναι της κατά της συγκατοίκησης. «Ο καθένας στο σπιτάκι του» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα