Αποστόλης Τσότσικας: “Λύγισε” on air – Tι συνέβη

16:09 7/2/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” το μεσημέρι της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια προσωπική του εμπειρία από το ταξίδι του στο Ιράν και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

“Είχα επιλεγεί για μία σειρά εποχής στο Ιράν, το Salman Farsi, που είναι η ιστορία αυτού που έφερε το Ισλάμ στην Περσία. Εγώ έκανα έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού. Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Το Hollywood είναι σχεδόν αστείο μπροστά τους”, τόνισε ο Αποστόλης

Τότσικας και πρόσθεσε:

«Πήγα πέρσι το καλοκαίρι και πρόπερσι. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι οι άνθρωποι είναι συγκλονιστικοί. Λατρεύουν τους Έλληνες και γενικά τον κόσμο”.

Σε ερώτηση της Τζένης Μελιτά για το καθεστώς και την καταπίεση των γυναικών στη χώρα, ο Αποστόλης Τότσικας απάντησε φανερά συγκινημένος: «Είχαμε γυναίκες στο crew. Όταν είσαι σε ένα καταπιεστικό καθεστώς, κάποια στιγμή βρίσκεις ρωγμές να υπάρχεις. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι δεν το θέλουν καθόλου αυτό που συμβαίνει, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Αυτή η εξέγερση που γίνεται ελπίζω να πάει καλά, για να ανοίξει το πράγμα και να ταξιδέψει ο υπόλοιπος κόσμος σε αυτή τη χώρα. Είναι συγκλονιστικό το μέρος και φοβεροί οι άνθρωποι. Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει. Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη”.

Ρούλα Ρέβη-Αποστόλης Τότσικας: Λιώνουν για “τα πιο αστεία τυπάκια του κόσμου” που έχουν γενέθλια σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα