Άντζελα Δημητρίου: Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της αγκαλιά με τη νεογέννητη εγγονή της

09:43 15/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Άντζελα Δημητρίου έχει αυτό το καλοκαίρι πολλούς λόγους για να γιορτάζει. Νούμερο ένα, είναι η γέννηση της εγγονής της, καθώς η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της Φώτης Λιώσης, έγιναν πρώτη φορά γονείς. «Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου! Αγγελούδι μας καλώς ήρθες», είχε γράψει η τραγουδίστρια στο Instagram.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου», είχε πει η σπουδαία λαϊκή αοιδός κατά την έξοδο της κόρης της από το Μαιευτήριο.

Ο άλλος λόγος, είναι η γέννηση της …ίδιας καθώς χθες φίλοι και συγγενείς της έκαναν πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της. Η εορτάζουσα, επιστρέφοντας σπίτι της είδε την κόρη της μαζί με την εγγονή της και καλούς της φίλους όπως ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου να της έχουν ετοιμάσει πάρτι έκπληξη!

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια μου αυτήν την ημέρα, νιώθω βαθιά ευγνώμων για όλη την αγάπη σας, η έκπληξη που μου ετοίμασαν οι αγαπημένοι μου και οι φίλοι μου @konstantinoschristoforou @giorgospapadopoulosofficial @galatiavassiliades @vasokaponi @olga.d.k_ @fotios_losis μου έκαναν την ημέρα τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της ζωής μου. Σας αγαπώ!!», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στο βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όλγα Κιουρτσάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της – Με δάκρυα στα μάτια η Άντζελα Δημητρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα