Άγγελος Πυριόχος: Μακάρι να «φύγω» πρώτος εγώ και μετά η μητέρα μου

22:01 5/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Άγγελος Πυριόχος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time». Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει μόνιμα στη Ζάκυνθο. Ακόμη μίλησε για τη μητέρα του και τις τηλεοπτικές του συνεργασίες.

«Ήταν δύσκολη και συγχρόνως εύκολη η απόφαση να μετακομίσω μόνιμα στη Ζάκυνθο, μεγάλωσαν οι γονείς μου και γι’ αυτό έφυγα. Δεν ήταν η καριέρα το ζητούμενο, ήταν η δουλειά μου, να ζήσω και να βγάλω λεφτά. Έχω περάσει πολύ φτωχά χρόνια και είχα μονίμως μια αγωνία αν θα έχω να φάω». Αυτά είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος και

πρόσθεσε:

«Όταν πήγα στη Ζάκυνθο ο κόσμος μού έκανε τη ζωή δύσκολη, με κοιτούσαν καχύποπτα, ενώ όταν πήγαινα για διακοπές ήμουν το καλό παιδί που διαφημίζει το νησί. Δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω στην Αθήνα. Όσο θα έχω τη μάνα μου, μου απαγορεύω να σκεφτώ ότι θα φύγω από το νησί. Μακάρι να ‘φύγω’ πρώτος εγώ και μετά εκείνη.

Δεν βλέπω κάτι στην τηλεόραση για να μου λείψει, όλα τα έχουμε κάνει, είναι τα ίδια και τα ίδια. Δεν ζω από τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση. Αγόρασα ένα κτήμα κι έφτιαξα ένα σπίτι, τον δεύτερο χρόνο δεν είχα μία. Ο έρωτας δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή μου πια, πέρασα καλά, αλλά δεν φέρθηκα καλά, υπήρξα άπιστος, αλλά μου άρεσε».

Keywords
Τυχαία Θέματα