Ανδρέας Γεωργίου: Οι τρυφερές ευχές της συντρόφου του για τα γενέθλιά του

20:15 18/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει σήμερα γενέθλια. Συγκεκριμένα ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός κλείνει τα 42 και από το πρωί δέχεται ευχές από αγαπημένα του πρόσωπα και διαδικτυακούς του φίλους.

Σίγουρα οι ευχές που τον χαροποίησαν περισσότερο ήταν αυτές της συντρόφου του και μέλλουσας συζύγου του. Η Σιμώνη Χριστοδούλου θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον αγαπημένο μέσω των social media. Η hair and make-up artist ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και τη συνόδευσε με τρυφερά λόγια.

«Χρόνια σου πολλά αγάπη μου» έγραψε η Σιμώνη Χριστοδούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simoni Christodoulou (@simoni.chr)

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου γνωρίστηκαν πριν από περίπου έξι χρόνια όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ». Σύντομα έγιναν ζευγάρι, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ειδύλλιο είχε γίνει γνωστό τον Νοέμβριο του 2018 και την περίοδο της καραντίνας είχαν χωρίσει. Παρά την κρίση στη σχέση τους, όμως, αποφάσισαν να επανασυνδεθούν. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Σεπτέμβρη στην Κύπρο, με κουμπάρους τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα