Αναταραχή στα Ανάκτορα – Έσβησαν το όνομα της Kate Middleton από τη στρατιωτική εκδήλωση

18:32 6/3/2024 - Πηγή: InStyle

Αναστάτωση προκλήθηκε όταν ο βρετανικός στρατός καταχώρισε στην επίσημη ιστοσελίδα του την Kate Middleton ως επικεφαλής της ετήσιας επιθεώρησης των στρατιωτών στην παρέλαση Horse Guards Parade στο Λονδίνο στις 8 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση δημιούργησε ελπίδες ότι η Kate θα αναλάμβανε και

πάλι δημόσια καθήκοντα μετά την εγχείρησή της στην κοιλιά, στην ετήσια εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν 1.400 στρατιώτες και αποτελεί προπομπό της παρέλασης Trooping the Colour το Σαββατοκύριακο που έπεται.

Kate Middleton to attend Trooping the Colour parade after mysterious abdominal surgery https://t.co/qmIwTwwuHI pic.twitter.com/0aMfR98zS5

— Page Six (@PageSix) March 6, 2024

Ωστόσο, το γραφείο της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι δεν είχε ερωτηθεί για την εμφάνισή της και έτσι το όνομα της Kate αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα, η οποία πωλεί εισιτήρια για την εκδήλωση.

Αρχικά η Kate είχε αναφερθεί ότι θα πραγματοποιούσε την επιθεώρηση στις 8 Ιουνίου με την ιδιότητά της ως επίτιμη συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς. Η εκδήλωση πραγματοποιείται μία εβδομάδα πριν από την παρέλαση Trooping the Colour, η οποία αποτίει φόρο τιμής στον βασιλιά Κάρολο.

Όπως και η επιθεώρηση, η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο Horse Guards Parade και συνοδεύεται από μια πομπή με άμαξες πάνω και κάτω από το Mall που εκτείνεται από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας William – μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η πριγκίπισσα Anne – συνήθως ιππεύει συνοδεύοντας τον πατέρα του, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο αν ο Κάρολος – ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο – θα μπορέσει να λάβει ενεργό μέρος.

Kate Middleton was spotted for the first time since her surgery, and American news outlets have run her photos. While UKK outlets, have pulled them not allowing them to appear online or in print.

What are your thoughts? pic.twitter.com/nTiGgyet6o

— Maile (@MailePRMedia) March 4, 2024

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι η Kate αναρρώνει στο σπίτι της, στο Adelaide Cottage στο Kτήμα του Κάστρου του Ουίνδσορ. Το γραφείο της έχει δηλώσει ότι δεν θα αναλάβει ξανά τα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα, το οποίο πέφτει στις 31 Μαρτίου.

Tα παιδιά της, ο πρίγκιπας George, 10 ετών, η πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και ο πρίγκιπας Louis, 5 ετών, βρίσκονται επίσης σε σχολικές διακοπές εκείνη την περίοδο και η Kate και ο William συνήθως παίρνουν άδεια για να είναι μαζί τους, πράγμα που σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν θα αναλάβει καμία υποχρέωση έως τα μέσα Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα