Ανακαλύψαμε το κοστούμι που θέλουμε να φορέσουμε μόλις επιστρέψουμε στο γραφείο από την καραντίνα

12:33 21/4/2020 - Πηγή: InStyle

Plaid και tartan, argyle και pied de poule, madras και vichy, pin check και glen plaid. Τα είδη του καρό είναι τόσα πολλά και τόσο ιδιαίτερα, ενώ η στιλιστική τους αξία είναι πολύ μεγάλη. Έτσι, κάθε γυναίκα να μπορεί να επιλέξει το δικό της αγαπημένο. Εάν υπάρχει κάποιο καρό μοτίβο που είναι συνώνυμο των girly ανοιξιάτικων εμφανίσεων όμως αυτό είναι σίγουρα το gingham.

Τα τελευταία χρόνια, το gingham μοτίβο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή μόδα και όχι άδικα καθώς είναι ένας από τα πιο chic και θηλυκά καρό

μοτίβα. Ειδικά όταν συνδυάζεται με παστέλ αποχρώσεις, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και κοριτσίστικο.

Εμείς μάλιστα έχουμε ήδη ξεχωρίσει το αγαπημένο μας σετ σε gingham μοτίβο. Πρόκειται για ένα κοστούμι σε gingham ροζ απόχρωση, το οποίο θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τις πιο κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις αμέσως μόλις τελειώσει η καραντίνα.

Ο λόγος που το ξεχωρίσαμε είναι πως είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Για την πρώτη μέρα στο γραφείο μετά τον εγκλεισμό εάν το συνδυάσετε με γόβες ή loafers, για τις βόλτες στην πόλη με τα αγαπημένα μας λευκά sneakers ή με τις αγαπημένες μας ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες για ένα πιο summerish αποτέλεσμα.

GINGHAM BLAZERDETAILS
49.95 EUR FLARED GINGHAM TROUSERSDETAILS
25.95 EUR

Keywords
Τυχαία Θέματα