Το αγαπημένο body butter της Kylie Jenner είναι ελληνικού brand

08:19 18/2/2020 - Πηγή: InStyle

Είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες influencers στον κόσμο του Instagram. Την ακολουθούν σχεδόν 165 εκατομμύρια άνθρωποι, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands και οίκους μόδας, ενώ ό,τι επιλέγει να προτείνει και να διαφημίσει γίνεται αυτομάτως sold out από παντού.

Όπως φαίνεται μάλιστα, η Kylie Jenner προσέχει και ενυδατώνει την επιδερμίδα του σώματος της, χρησιμοποιώντας ένα body butter που ανήκει σε ελληνικό brand. Ο λόγος για το body butter «Pure Kotton» της εταιρείας Korres.

Η influencer ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στα Instagram stories της, στις οποίες προτείνει το συγκεκριμένο body butter στους followers της.

Αυτό το body butter είναι ιδανικό για αυτή την εποχή που η επιδερμίδα μας έχει τεράστια ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Η ανάρτηση της Kylie Jenner:

KORRES Pure Cotton Body Butter

Δες επίσης τα μολύβια ματιών που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου:

1/7 FAUX WHITES EYE BRIGHTENERNYX PROFESSIONAL MAKEUP 2/7 KAJAL INKARTISTSHISEIDO 3/7 EYE KOHLMAC 4/7 CRAYON KHOLLANCÔME 5/7 24/7 GLIDE-ON EYE PENCILURBAN DECAY 6/7 ALWAYS SHARP WATERPROOF KOHL LINERSMASHBOX 7/7 COLORSHOW EYE PENCILMAYBELLINE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣBeauty Editors’ Picks: Συγκεντρώσαμε 10 προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της

Keywords
Τυχαία Θέματα