Ακυρώνεται και το Φεστιβάλ των Καννών λόγω κορονοϊού

11:53 20/3/2020 - Πηγή: InStyle

Η πανδημία του κορονοϊού έχει κάνει τον πλανήτη και όλους εμάς να βιώνουμε πρωτοφανείς εμπειρίες που σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστες. Εκτός των άλλων, οι μεγάλες διοργανώσεις όπως το Met Gala, η Eurovision ή το Coachella ακυρώνουν τα events τους με σκοπό να προστατευτεί ο κόσμος.

Ακριβώς αυτό συνέβη και με το Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί λόγω της εξάπλωσης του ιού. Αυτή μάλιστα είναι

η πρώτη φορά που δεν θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ. Αυτή η γιορτή της τέχνης του κινηματογράφου ήταν προγραμματισμένη στις 12-23 Μαΐου, ενώ οι υπεύθυνοι αναζητούν κάποιες εναλλακτικές επιλογές όπως το να μεταφερθεί είτε τον Ιούνιο είτε τον Ιούλιο.

Η απόφαση αυτή ήταν αναμενόμενη καθώς και η Γαλλία όπως και οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του ιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρμόδιων «Αυτή τη στιγμή της παγκόσμιας κρίσης για την υγεία, οι σκέψεις μας είναι στα θύματα του Covid-19 και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους εκείνους που αγωνίζονται για την ασθένεια.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακυρώνεται, Φεστιβάλ, Καννών,akyronetai, festival, kannon