Αγωνία για την πριγκίπισσα Kiko της Ιαπωνίας – Προσβλήθηκε από άγνωστη ασθένεια

12:31 9/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Kiko της Ιαπωνίας αδυνατεί να φάει κανονικά γεύματα, αφού προσβλήθηκε από μυστηριώδη ασθένεια, όπως υποστηρίζεται.

Ο Αυτοκρατορικός Οίκος δήλωσε ότι η πριγκίπισσα, μητέρα δύο παιδιών, δεν αισθάνεται καλά από πέρυσι, σύμφωνα με την εθνική εφημερίδα The Mainichi.

Japan’s Crown Princess Kiko not well since Dec. https://t.co/g0ebvF3HY7

— The Mainichi
(Japan Daily News) (@themainichi) January 6, 2024

Οι γιατροί απέκλεισαν τον κορονοϊό ως αιτία της κακής υγείας της Κίκο, αφού η πριγκίπισσα βγήκε αρνητική στον ιό και τη γρίπη. Με δεδομένο ότι η αιτία της ασθένειας της Kiko είναι ακόμη άγνωστη, οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου διεξάγουν εξετάσεις για να βρουν λύση.

On January 1, 2024, Emperor Naruhito, Empress Masako, Princess Aiko, Crown Prince Akishino, Crown Princess Kiko, Princess Kako and other members of Japanese Imperial family attended a New Year reception held in the State Room of the Imperial Palace in Tokyo. pic.twitter.com/wBCvEnI9vF

News about Queen Maxima and Royal Ladies (@vaninaswchindt) January 4, 2024

Η πριγκίπισσα παρευρέθη πρόσφατα στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς και φάνηκε να είναι ευδιάθετη, καθώς έλαμπε στα οικογενειακά πορτραίτα που κυκλοφόρησαν για τον εορτασμό του νέου έτους.

Κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής φωτογράφησης στο Αυτοκρατορικό Παλάτι στο Τόκιο, ο διάδοχος του θρόνου, Akishino και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Kiko πόζαραν μαζί με τα παιδιά τους, την πριγκίπισσα Kako, 29 ετών, και τον πρίγκιπα Hisahito, 17 ετών.

January 7: Crown Prince Akishino (Fumihito) and Crown Princess Kiko arrive for Emperor Showa’s memorial ceremony at the Imperial Palace Sanctuaries in the morning.
Crown Princess Kiko did not attend the afternoon ceremony due to poor health.
https://t.co/BA8noueByq pic.twitter.com/3hr1HySvzr

— Prisma (@ImperialJPNfan) January 9, 2024

Στις φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, περιλαμβάνονται επίσης ο πρώην αυτοκράτορας της Ιαπωνίας Akihito, 90 ετών, και η πρώην αυτοκράτειρα Michiko, 89 ετών.

Λίγες ώρες αφότου οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα, η πόλη Ισικάουα χτυπήθηκε από σεισμό, προκαλώντας μαζικές εκκενώσεις.

Πριν από τη φυσική καταστροφή, η αυτοκρατορική οικογένεια μοιράστηκε αρκετές εικόνες για να καλωσορίσει το νέο έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα