Αυτός είναι ο πρώτος άντρας ambassador της Victoria’s Secret

11:34 24/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Victoria’s Secret κάνει ένα νέο βήμα, που διευρύνει τους ορίζοντες του brand.

Είναι νέος, επιτυχημένος και άκρως ταλαντούχος. Μιλάμε φυσικά για τον Darren Barnet, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη σειρά ‘Never Have I Ever’. Ο 30χρονος πρωταγωνιστής του Netflix έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο της υποκριτικής και τώρα ήρθε η ώρα να λάμψει στο μόντελινγκ. Η διάσημη εταιρεία εσωρούχων, Victoria’s Secret

συνεργάστηκε με τον ηθοποιό και τον κατέστησε τον πρώτο άνδρα ambassador της σειράς ‘Pink’. Θα αναλάβει δηλαδή την προώθηση της ‘Gender Free’ συλλογής και θα στηρίζει τις πρωτοβουλίες του brand για θέματα ψυχικής υγείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darren Barnet (@darrenbarnet)

“Με ενθουσιασμό και χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον Darren που θεωρούμε ότι είναι ένα θετικό πρότυπο για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες. Καθώς εστιάζουμε στο να επεκτείνουμε τα gender-free προϊόντα μας και να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ως brand, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες μας όχι μόνο εκπροσωπούν την διαφορετικότητα των πελατών μας, αλλά επίσης τη μοναδικότητα και την αυτοπεποίθηση”, δήλωσε η CEO της Pink, Amy Hauk.

“Μακάρι να δινόταν μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα ψυχικής υγείας την εποχή που ήμουν κι εγώ ήμουν έφηβος και ελπίζω να μπορέσει να φτάσει η φωνή μου σ’ αυτούς τους νέους που έχουν ανάγκη να ακουστούν και χρειάζονται τη στήριξή μας”, είπε με τη σειρά του ο Darren Barnet.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darren Barnet (@darrenbarnet)

Keywords
Τυχαία Θέματα