Αυτός είναι ο λόγος χωρισμού της Natalie Portman και του Benjamin Millepied;

23:35 2/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα. Ωστόσο, οι ίδιοι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει δημόσια τον φερόμενο χωρισμό τους. Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον δωδεκάχρονο Aleph και την εξάχρονη Amalia.

Η βραβευμένη με Όσκαρ

ηθοποιός και ο Γάλλος σκηνοθέτης φέρεται να χώρισαν λόγω της απιστίας του δεύτερου. Οι κακές γλώσσες τον θέλουν να είχε εξωσυζυγική σχέση με άλλη γυναίκα. Έκτοτε, οι δυο τους έχουν θεαθεί μαζί δημόσια μόνο μία φορά. Ήταν όταν ο γιος τους κάθισε ανάμεσά τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών τον Αύγουστο.

Γιατί χώρισαν η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied;

Το γαλλικό μέσο Voici ήταν το πρώτο που ανέφερε την υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση του Benjamin στις 2 Ιουνίου. Ένας γνώστης είπε ότι απάτησε τη γυναίκα του με την 25χρονη ακτιβίστρια για το περιβάλλον, Camille Étienne.

«Ο Benajmin και η Natalie δεν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να λύσουν τα πράγματα. Εκείνος κάνει ότι μπορεί για να κάνει τη Natalie να τον συγχωρήσει», είχε δηλώσει τότε άνθρωπος από το περιβάλλον τους. «Αγαπάει εκείνη και την οικογένειά τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman (@natalieportman)

Λίγο μετά τη διάδοση της είδησης, μια πηγή είπε στο People ότι η σχέση ήταν «εφήμερη» και ότι ο Benjamin και η Natalie «παραμένουν» μαζί. «Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος. Κάνει ότι μπορεί για να κάνει τη Natalie να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη», προσθέτει. «Η Natalie είναι απίστευτα ιδιωτική. Δεν έχει καμία πρόθεση να το διαρρεύσει αυτό στα μέσα ενημέρωσης. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι η προστασία των παιδιών της και της ιδιωτικής τους ζωής».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι δυο τους περνούσαν κυρίως χρόνο χωριστά. Φαινομενικά αντιμετώπιζαν συζυγικά ζητήματα. Στις 7 Ιουνίου, η Natalie απόλαυσε μια έξοδο χωρίς τον σύζυγό της. Την επόμενη μέρα, εκείνος πήγε μόνος του σε θέατρο στο Παρίσι για την προβολή του σκηνοθετικού του ντεμπούτου. Και δύο μέρες μετά από αυτό, η Natalie εθεάθη να σκουπίζει τα δάκρυά της σε ένα παγκάκι ενώ βρισκόταν σε ένα πάρκο με τον Benjamin και τα παιδιά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα