«Αυτή είμαι εγώ… Τώρα» – Η JLo φοράει νυφικό σε σχήμα καρδιάς για το νέο της βίντεο κλιπ!

Σε ένα απροσδόκητο και εντυπωσιακό post, η Jennifer Lopez ντύνεται και πάλι νυφούλα, μόλις έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της, “This Is Me… Now”. Και αν και οι περισσότεροι δεν περίμεναν να τη δουν ξανά με νυφικό τόσο γρήγορα, η JLo αποφάσισε να μας εκπλήξει για τις ανάγκες του επερχόμενου βίντεο κλιπ.

Το Instagram γέμισε με ενθουσιασμό όταν

δημοσίευσε ένα βίντεο που προετοιμάζει το έδαφος για το νέο της μουσικό ταξίδι. Το κλιπ ξεκινά με το μυστηριώδες μήνυμα “HEAR IT. SEE IT. LIVE IT” πάνω σε πράσινο φόντο, μιας και είναι το “τυχερό” χρώμα της Lopez, και συνεχίζει με μια σειρά από εντυπωσιακά στιγμιότυπα, δείχνοντας τη να χορεύει σε διάφορα σκηνικά με στιλάτα outfits.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Here comes the bride

Το απόλυτο highlight; Ένα νυφικό σε στιλ κορσέ, φορεμένο από την ίδια τη JLo! Το φόρεμα είχε μακριά διάφανα μανίκια, λαμπερές λεπτομέρειες κάτω από το στήθος και ένα ανάποδο σχήμα καρδιάς σε cut-out στη μέση και κάτω στη φούστα. Η σταρ επέλεξε να το συνοδεύσει με ένα “μισά πάνω-μισά κάτω” χτένισμα, διαμαντένια σκουλαρίκια και ροζ μπουκέτο. Στο τέλος του βίντεο, ανακοίνωσε με ένα χειρόγραφο σημείωμα:

“Αυτή η μουσική εμπειρία είναι μια αποτύπωση, μέσα από τη μουσική, τον κινηματογράφο και την πραγματικότητα, του ταξιδιού μιας ζωής, ψάχνοντας την αλήθεια για τον έρωτα.”

Το “This Is Me…Now” αποτελεί τη συνέχεια του τρίτου άλμπουμ της JLo, “This Is Me…Then”, που κυκλοφόρησε το 2002 και είχε επηρεαστεί από τη σχέση της με τον Ben Affleck.

Credit: On The JLo

Και κάπου εκεί εμείς αναρωτιόμαστε: είναι δυνατόν τα cut-out νυφικά να γίνουν η νέα τάση; Αυτό που κρατάμε είναι η εκπληκτική παρουσία της JLo, που ανανεώνει το ενδιαφέρον για τη μουσική και τη μόδα ταυτόχρονα!

Keywords
Τυχαία Θέματα