Zώδια: Τι φέρνει ο Μάρτιος στο ζώδιο του Λέοντα

08:15 9/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μάρτιος, σημαντικός και εμβόλιμος μήνας μεταξύ χειμώνα και Άνοιξης, όταν πλέον περιμένουμε μια θετική αλλαγή και όταν μπορούμε επιτέλους να πούμε ‘αντίο’ στις κρύες μέρες του χειμώνα. Τέτοιος είναι ο Μάρτης, για πολλούς σαφώς προκλητικός, αντίθετα για άλλους, ο προάγγελος ενός καλύτερου αύριο. Ο μήνας αυτός μας διαμηνύει ότι η αστάθειά του  δεν θα αποβεί πολύ βολική για όσους αντιμετωπίζουν θέματα, με έντονα προσωπικά συναισθήματα. Ίσως είναι καλύτερα να περνάτε άφθονο χρόνο  παρέα με ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν είναι αυτή, η καλύτερη στιγμή για βαθύ σκεπτικισμό και πολλές σκέψεις.

Λέων

Ο

Μάρτιος του Λέοντα στηρίζει ουσιαστικά την ίδια την ιδιοσυγκρασία του. Με μεγάλο ενθουσιασμό, θα ξεκινήσετε να αντιμετωπίζετε ό,τι βρεθεί στο δρόμο σας και, θα διαπρέψετε σε όλα. Αυτό μπορεί να αναστατώσει το κοντινό περιβάλλον σας που θα ζηλέψει την επιτυχία σας. Στην παρέα θα ξεχωρίσετε με εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και όμορφη αίσθηση του χιούμορ. Οι ιστορίες σας, γεμάτες ενθουσιασμό, θα προκαλέσουν ενδιαφέρον στους γύρω σας και θα γίνετε περιζήτητοι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με το πεπτικό σας σύστημα, γι΄αυτό επικεντρωθείτε σε μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, όπως και σε αρκετή ξεκούραση.

Credit: 123RF

Αυτός ο μήνας θα ενισχύσει τη διεκδικητική σας διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Θα πρέπει αυτό να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και να προσπαθήσετε να λύσετε ζητήματα για τα οποία δεν ήσασταν σίγουροι μέχρι τώρα. Εστιάστε σε αυτά που σας απασχολούν περισσότερο. Ωστόσο, οι Λέοντες θα πρέπει να προσέχουν τον εκνευρισμό τους τον Μάρτιο, καθώς αυτός μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές και μακροχρόνιες συγκρούσεις. Η θέση της Σελήνης πάντως είναι βοηθητική και έτσι θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε έγκαιρα τις όποιες συνέπειες των πράξεών σας, προτού να συμβούν. Ο μήνας αυτός είναι ένας μήνας δυαδικότητας και διλημμάτων για εσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα