Zendaya: Με total ροζ look στο show του Valentino

13:53 8/3/2022 - Πηγή: InStyle

Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που μπορούν να υποστηρίξουν ένα head-to-toe φούξια σύνολο και η Zendaya είναι μία από αυτούς. Παρευρέθηκε στο fall/winter 2022 runway show του κορυφαίου οίκου μόδας, Valentino στο Παρίσι και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η 25χρονη ηθοποιός αποτελεί το νέο πρόσωπο του fashion brand, οπότε η παρουσία της ήταν πολύ σημαντική. Για την ξεχωριστή εκδήλωση η σταρ του ‘Euphoria‘ θέλησε να υιοθετήσει μια girly διάθεση, επιλέγοντας να ντυθεί στο πιο θηλυκό χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Η Zendaya απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα φλούο ροζ σακάκι, το οποίο ήταν κεντημένο με υφασμάτινα λουλούδια και ασορτί παντελόνι. Συνδύασε το κοστούμι με μια μπλούζα σε ίδια απόχρωση και με βαθύ κόψιμο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνες φούξια πλατφόρμες και minimal κοσμήματα.

Πριν από το fashion show, ο Valentino ανακοίνωσε μέσω του Instragram, ότι το ροζ χρώμα αποτελεί τον βασικό πυλώνα της νέας του συλλογής. “Το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης, της κοινότητας, της ενέργειας και της ελευθερίας” έγραψε το brand στον προσωπικό λογαριασμό του, για να συνοδεύσει ένα βίντεο της Zendaya.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle