Viral Items 2023: Αυτά είναι όσα φορέθηκαν περισσότερο μέσα στη χρονιά

Η χρονιά που μας πέρασε αποδείχθηκε πλούσια σε στιλ και εκκεντρικότητα αν μη τι άλλο. Αμφιλεγόμενες τάσεις και trends που ξεσήκωσαν συζητήσεις, αλλά και αντικείμενα που έγιναν viral με το που βγήκαν. Καταλήγουμε στα βραβεία μας για το 2023 και αυτά ανήκουν στα…

Astro boy bootsLoewe tank topBottega Veneta jeansSkims bodyMiu Miu hot pantsMesh shoesAdidas sambasAstro Boy Boots

Τα Astro Boy boots, εμπνευσμένα από τη διάσημη

manga φιγούρα, εκτοξεύθηκαν στη μόδα με τη δύναμη της εκκεντρικότητάς τους. Με εκτυφλωτικά χρώματα και φουτουριστικό design, τα Astro Boy boots κατάφεραν να επαναπροσδιορίσουν τον ορισμό της λέξης «εντυπωσιακό».

Loewe Tank Top

Το λευκό Loewe tank top έγινε το must-have κομμάτι των basics, συνδυάζοντας την απλότητα με την υπερπολυτέλεια. Με υψηλής ποιότητας ύφασμα και κομψότητα που μαγνητίζει, αποτέλεσε τον πραγματικό πρωταγωνιστή του καθημερινού στιλ.

Bottega Veneta Jeans

Με τον τέλειο συνδυασμό κλασικού denim και σύγχρονου design, τα Bottega Veneta τζιν ήταν το “it” κομμάτι για το 2023.

Skims Body

Το Skims body κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των μινιμαλιστριών προσφέροντας άνεση και κομψότητα. Με εξαιρετική εφαρμογή στη σιλουέτα, αποτέλεσε το απόλυτο ρούχο-εσώρουχο που ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση.

Miu Miu Hot Pants

Τα Miu Miu hot pants επανάφεραν το sexiness στο κέντρο της προσοχής. Με μοναδικά σχέδια και αποκλειστικότητα, αποτέλεσε το κομμάτι που κάθε γυναίκα επιθυμούσε να έχει στη συλλογή της.

Mesh Shoes

Τα παπούτσια με δίχτυ απέκτησαν αμέσως κοινή αποδοχή, συνδυάζοντας την άνεση με το στιλ. Με διάφανο υλικό και σύγχρονο design, ανέδειξαν την ισορροπία μεταξύ άνεσης και εντυπωσιακού σχεδιασμού, κάνοντας τα flats hot ξανά.

Adidas Sambas

Και φτάνουμε στο πιο viral από όλα τα αντικείμενα της χρονιάς. Τα Adidas Sambas επανάφεραν την κλασική αξία στο προσκήνιο της μόδας. Με την άνεση που προσφέρουν και το διαχρονικό στιλ τους, αποτέλεσαν την ιδανική επιλογή για κάθε urban εξερεύνηση. Και συνεχίζουν να αποτελούν.

Άραγε τι μας επιφυλλάσει το 2024;

Keywords
Τυχαία Θέματα