Valentino platforms: 5 βασικά styling tips για το πώς να φορέσετε το extravagant παπούτσι

10:05 17/3/2022 - Πηγή: InStyle

Αν ένα παπούτσι πρωταγωνιστεί αυτήν τη σεζόν στου δρόμους, αυτό είναι δίχως αμφιβολία οι… διόλου διακριτικές platforms, που λάνσαρε ο οίκος Valentino τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ένα trend που ήρθε για να μας ανεβάσει στα ουράνια, με το υπερβολικό ύψος και τον badass χαρακτήρα του. Διαθέτει σέξι κι επικίνδυνη διάθεση, και καθώς δεν ανήκει στα κλασικά κι ευκολοφόρετα, καλό θα ήταν να έχουμε στο νου μας μερικά styling tips που θα μας βοηθήσουν να αναδείξουμε τη μοναδικότητά του.

Instagram
@streetstylespy.dk

Χρησιμοποιήστε το λευκό καλτσάκι: που θα χαρίσει στο σκληρό παπούτσι μια πιο girly και ρομαντική νότα και επενδύστε σε ένα πιο παστέλ ή soft χρώμα για να το μαλακώσει. Οι συγκεκριμένες πλατφόρμες διαθέτουν τέτοια δυναμική που μπορούν άνετα να καταστρέψουν ένα καλοφτιαγμένο look. Γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Instagram @claireguillon

Αποφύγετε τα παντελόνια: ή τουλάχιστον τα παντελόνια που καπελώνουν το συγκεκριμένο παπούτσι. Είναι πρωταγωνιστής και δεν θα ανεχτεί κανένα ρούχο που να φτάνει πιο κάτω από τον αστράγαλο. Midi και cropped flares είναι απολύτως αποδεκτά. Σε καμία περίπτωση όμως, μη φορέσετε cigarette ή υφασμάτινα παντελόνια που θα επιλέγατε για ένα office look.

Instagram @chiaraferragni

Επενδύστε σε ένα denim look: αν λοιπόν, θέλετε απαραίτητα να φορέσετε παντελόνι με τις πλατφόρμες, μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε μια φαρδιά παντελόνα και να δώσετε 70s vibes στο look. Διαφορετικά, παίξτε με ένα jean σορτς ή ένα total denim outfit με πιο fun στοιχεία και χρώματα, δημιουργώντας μια pop ευχάριστη εικόνα.

12 party shoes για τις γιορτές από την elegant Alex RiviereInstagram @carodaur

Go mini! Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε τις Valentino platforms είναι με μίνι, φυσικά. Δημιουργήθηκαν με έναν και μόνο σκοπό, να αναδείξουν τα πόδια και να δώσουν έξτρα πόντους στο στιλ και στο ύψος. Επομένως, υπηρετήστε τον σκοπό του και δείξτε… πόδι!

Instagram @justinaczerniak_

Μη φοβηθείτε τα καλσόν: διχτυωτά, πολύχρωμα, κλασικά μαύρα, ακόμα και λευκά, όλα τα καλσόν είναι καλοδεχούμενα όταν συνδυάζονται με τις extravagant πλατφόρμες. Μέχρι και σκέτο παλτό με ένα ιδιαίτερο καλσόν θα μπορούσατε να φορέσετε και να ανακηρυχτείτε ως η πιο στιλάτη του street style.

Keywords
Τυχαία Θέματα