Tony Dow: Διαψεύδεται ο θάνατος του πρωταγωνιστή του Leave It to Beaver παρά τις αναφορές

09:45 27/7/2022 - Πηγή: InStyle

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του πρωταγωνιστή του Leave It to Beaver, Tony Dow, η οποία ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook, για να αποσυρθεί λίγες ώρες μετά από την ομάδα διαχείρισης.

Ο ηθοποιός είναι ακόμη ζωντανός, αναφέρουν όλα τα διεθνή Μέσα, ενώ η σύζυγος του 77χρονου ηθοποιού Lauren Shulkind, ανέφερε ότι ο Tony βρίσκεται σε μονάδα φροντίδας και ακόμα αναπνέει παρά τις πολλές αναφορές ότι πέθανε.

UPDATE: Tony Dow

is still alive. His wife tells @abc7george that Tony has been in hospice care, and based on some health issues overnight, Lauren inferred that Tony passed away. "She is understandably distraught and grief-stricken about what's been going on with Tony's health"

— ABC7 Eyewitness News (@ABC7) July 26, 2022 Tony Dow: Πέθανε στα 77 του ο πρωταγωνιστής του Leave it to Beaver

Όπως μεταδίδει το CNN, η Judy Twersky, μακροχρόνια φίλη του Dow, ανέφερε πως ήταν ακόμη ζωντανός στις 3:30 μ.μ. όταν μίλησε με τη σύζυγο του Dow, Lauren, η οποία της είπε ότι ο ηθοποιός εξακολουθεί να αναπνέει και να λαμβάνει φροντίδα. Η Lauren δεν ήταν σαφής τι συνέβη με τη δήλωση της ομάδας διαχείρισης του συζύγου της νωρίτερα, είπε η Twersky στο CNN.

Keywords
Τυχαία Θέματα