Tom Cruise: Δύο ξένοι με τη 16χρονη πλέον κόρη του Suri, μετά το διαζύγιο από την Katie Holmes

18:16 21/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Tom Cruise δεν έχει καμία σχέση με τη 16χρονη κόρη του Suri, την οποία απέκτησε με την Katie Holmes, από τη στιγμή που πήρε διαζύγιο από την ηθοποιό.

Τώρα που η έφηβη κόρη των δύο σταρ επιλέγει το κολέγιό της, ο Tom Cruise δεν έχει κανέναν λόγο στην επιλογή της, αφού

βασικά δεν έχει καμία θέση στη ζωή της. Έτσι, τουλάχιστον, γίνεται γνωστό από το περιβάλλον της Katie Holmes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes)

Πηγή προσκείμενη στη 44χρονη ηθοποιό είπε αποκλειστικά στο DailyMail.com ότι η Suri, η οποία θα γίνει 17 ετών τον επόμενο μήνα, έχει ήδη στείλει κάποιες αιτήσεις και “τείνει προς” τις σπουδές μόδας στο Πανεπιστήμιο Fordham της Νέας Υόρκης – μια επιλογή που θα έκανε πολύ χαρούμενη την έμπειρη στο στυλ μητέρα της Katie.

To ζευγάρι Tom Cruise και η Katie Holmes στη Ρώμη την ημέρα του γάμου τους αγκαλιά με την κόρη τους Suri. Photo by Eric VANDEVILLE/Gamma-Rapho via Getty Images

“Η Suri στέλνει αιτήσεις για κολέγια παντού. Η Katie τη θέλει πραγματικά να μείνει στη Νέα Υόρκη ώστε να έιναι κοντά η μία στην άλλη” είπε η πηγή και πρόσθεσε: “Η Katie είναι τρομερά περήφανη γι’ αυτήν αλλά είναι εξαιρετικά υπερπροστατευτική.“

Ενώ η Katie έχει ενεργό ρόλο στο να βοηθά την κόρη της με τις αιτήσεις του κολεγίου, ο πατέρας της, ο Tom Cruise δεν θα διαδραματίσει κάποιον ρόλο στη διαδικασία, αφού έχει αποξενωθεί με την κόρη του από το 2013, έναν χρόνο μετά το διαζύγιο από την Katie Holmes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes)

Την εποχή του χωρισμού τους, αναφέρθηκε ότι η ηθοποιός είχε επιλέξει να θέσει τέλος στον γάμο τους λόγω του φόβου για το αν θα μεγάλωνε την κόρη της ως σαϊεντολόγο – μια θρησκεία στην οποία ο Tom είναι απίστευτα αφοσιωμένος.

Η απόφασή της να εγκαταλείψει τη θρησκεία, όπως και τον γάμο της, προκάλεσε φοβερή ρήξη ανάμεσα στους πρώην συζύγους, εξαιτίας της οποίας στο πέρασμα του χρόνου ο Tom και η Suri απομακρύνθηκαν σταδιακά.

“Η Suri δεν γνωρίζει τον πατέρα της πια και δεν έχει περάσει χρόνο μαζί του εδώ και μια δεκαετία. Δεν πηγαίνει να δει τις ταινίες του και αυτός δεν έχει κανένα ρόλο στη ζωή της” επεσήμανε η πηγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes)

Ωστόσο, η πηγή σημειώνει ότι, ενώ ο Tom δεν θα βοηθήσει την κόρη του να επιλέξει το κολέγιο στο οποίο αυτή θα φοιτήσει, θα πληρώσει τα δίδακτρα, βάσει του διακανονισμού του διαζυγίου με την Katie Holmes.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου, ο Tom συμφώνησε να καταβάλλει στην Katie 400.000 δολάρια τον μήνα ώσπου η Suri γίνει 18 ετών, επεσήμανε η πηγή. Επίσης, βάσει των εγγράφων, ο Tom συμφώνησε να πληρώνει όλα τα έξοδα της Suri, συμπεριλαμβανομένων των “ιατρικών, οδοντιατρικών, ασφαλιστικών, εκπαιδευτικών, κολεγιακών και άλλων εξωσχολικών εξόδων.”

“Ο Tom τηρούσε πάντα τις ευθύνες του όταν πρόκειται για οικονομικές υποχρεώσεις προς την Katie και τη Suri” σημείωσε η πηγή μιλώντας στο DailyMail.com. Ωστόσο, ο σταρ είναι απών από τη ζωή της κόρης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα