To floral μανικιούρ της Sydney Sweeney είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης – θα το αντιγράψετε;

18:16 20/3/2024 - Πηγή: InStyle
Η Sydney Sweeney αγαπά να δίνει τη δική της πινελιά στα κλασικά μανικιούρ, όπως στο συγκεκριμένο που είναι συνώνυμο του κομψού nail art.

Αν και τα νύχια της μπορεί να μοιάζουν απλά από μακριά, από κοντά κρύβουν πάντα κάτι παραπάνω που τα κάνει συναρπαστικά. Για παράδειγμα, οι κρυμμένες τελείες σε ένα γαλλικό μανικιούρ που έκανε πρόσφατα. Η τελευταία επιλογή της είναι ένα κλασικό ρομαντικό look

με φλοράλ λεπτομέρειες, αλλά όχι σαν αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς.

Πριν από λίγες μέρες, η Sweeney περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας τρόμου “Immaculate”. (Αν δεν την έχετε ακουστά, η υπόθεση αφορά μια αμερικανίδα καλόγρια σε ένα ταξίδι μέσα από την ιταλική εξοχή.) Καθώς λοιπόν η Sweeney πρωταγωνιστεί και έχει κάνει την παραγωγή της ταινίας, έπρεπε να κάνει μία ξεχωριστή εμφάνιση. Και το έκανε. Εκτός από το συγκλονιστικό Balmain σύνολό της, το μακιγιάζ, τα μαλλιά και κυρίως το μανικιούρ ήταν η επιτομή της κομψότητας με ένα twist.

View this post on Instagram

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Το μανικιούρ της Sweeney

Δημιουργημένο από την αγαπημένη της nail artist, Zola Ganzorigt, το μανικιούρ της Sweeney ήταν μια επέκταση του outfit της. Παρόμοια λευκά άνθη υπήρχαν και στα νύχια της, πάνω σε μια minimal βάση. Η Ganzorigt έβαψε τα μεσαίου μήκους αμυγδαλωτά νύχια της Sweeney με ένα γαλακτερό χρώμα που ήταν super glossy και ημι-διαφανές, ώστε τα φυσικά νύχια κάτω από αυτό να φαίνονται. Στη συνέχεια, τοποθέτησε μερικά ψεύτικα 3D άνθη σε κάποια νύχια. Για την ακρίβεια, στον αντίχειρα και τον δείκτη του δεξιού χεριού και στο μεσαίο δάχτυλο και τον παράμεσο του αριστερού.

View this post on Instagram

A post shared by Melissa Hernandez (@melissa.hernandez)

Το υπόλοιπο look

Για να ολοκληρώσει το look, η Sweeney κράτησε το μακιγιάζ της απλό και έκανε ένα wet χτένισμα στο νέο της bob. Ο κομμωτής της Sweeney, Glen Oropeza, χτένισε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω κάνοντας μία ελαφρώς πλαϊνή χωρίστρα. Στη συνέχεια, άφησε μία λεπτή τούφα μπροστά στο μέτωπό της για επιπλέον δραματικότητα και γοητεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα