The Crown: Νέες αποκαλύψεις για την τελευταία σεζόν της σειράς και την Πριγκίπισσα Diana

Πλησιάζει η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, “The Crown” και όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail υπάρχει μια σκηνή στην έκτη σεζόν που προκαλεί ενδιαφέρον στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ. Ποιο είναι αυτό; Το “φάντασμα” της πριγκίπισσας Diana

εμφανίζεται μπροστά από τον στεναχωρημένο πρίγκιπα Κάρολο.

Ο Peter Morgan, δημιουργός της σειράς, δεν αρνήθηκε αλλά ούτε επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Και δήλωσε: “Ναι και όχι! Δεν θα έλεγα τη λέξη “φάντασμα” με την κανονική του έννοια. Θα υπάρχει όμως μια φανταστική παρουσία στον κύκλο. Η πριγκίπισσα Diana ήταν μοναδική και υποθέτω αυτό μου έδωσε έμπνευση για να βρω ένα μοναδικό τρόπο να την παρουσιάσω. Της αξίζει αυτή η αντιμετώπιση!”

Πριν την πρεμιέρα της σειράς (ξεκινάει στις 16 Νοεμβρίου) υπάρχουν ήδη αντιδράσεις στη Βρετανία. Ο πρίγκιπας William κατηγορεί την παραγωγή του Morgan πως “περιφρονεί” την αγαπημένη μητέρα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

“Είναι επώδυνο να εκμεταλλεύεται το Netflix τη μητέρα του ξανά και ξανά με αυτόν τον φθηνό τρόπο” είπε πρόσφατα φίλος του πρίγκιπα William στην ιστοσελίδα The Daily Beast. “Ο William δεν θα δει τη σειρά, αλλά σίγουρα θα νιώσει αηδία.“

Credit: Netflixuk/Instagram

Η προσέγγιση του Harry είναι διαφορετική. Είπε στον παρουσιαστή Stephen Colbert ότι επικυρώνει τα γεγονότα του “The Crown”. Ο Peter Morgan σχολίασε τις δηλώσεις αναφέροντας: “Δεν το άκουσα από τα χείλη του. Ποτέ δεν είχα συζήτηση μαζί του γι’ αυτό.”

Keywords
Τυχαία Θέματα