Taylor Swift: Αυτός είναι ο νέος έρωτάς της μετά τον χωρισμό από τον Joe Alwyn

09:33 4/5/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η Taylor Swift να είναι φρεσκοχωρισμένη, αφού μόλις πριν από μερικές εβδομάδες χώρισε από τον Joe Alwyn, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης, αλλά φαίνεται πως ήδη έχει προχωρήσει παρακάτω.

Σύμφωνα με αναφορές, η σουπερστάρ ήδη έχει νέο άνδρα στη ζωή της, επίσης από το Λονδίνο, που δεν είναι άλλος από τον frontman των The 1975, Matty Healy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The1975 (@the1975)

Πηγές ισχυρίστηκαν στη Sun ότι το ζευγάρι είναι ήδη “τρελά ερωτευμένο” – παρά το γεγονός ότι βγαίνουν λιγότερο από δύο μήνες.

“Είναι εξαιρετικά πρώιμες μέρες, αλλά το νιώθουμε σωστό”, ισχυρίστηκε πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον τους. “Έβγαιναν -αν και για σύντομο χρονικό διάστημα- πριν από περίπου 10 χρόνια, αλλά δεν ταίριαζαν οι χρόνοι τους” πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Αν και ο χωρισμός της Swift και του Alwyn ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, η πηγή ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι χώρισε στην πραγματικότητα τον Φεβρουάριο, “οπότε δεν υπήρξε καμία απολύτως διασταύρωση.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Μάλιστα, το νέο ζευγάρι φέρεται να είναι έτοιμο να δημοσιοποιήσει το ειδύλλιό του αυτό το Σαββατοκύριακο στη συναυλία της Swift στο πλαίσιο της περιοδείας της, στο Νάσβιλ. “Τόσο ο Matty όσο και η Taylor περιόδευαν τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε υπήρξε πολύ Face-Timing και γραπτά μηνύματα, αλλά δεν μπορεί να περιμένει να τον ξαναδεί” επεσήμανε η πηγή.

Ένας διάσημος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε επίσης στο κουτσομπολίστικο blog Deuxmoi ότι ήταν ο στενός συνεργάτης της Swift, Jack Antonoff, που έστησε το ειδύλλιο αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The1975 (@the1975)

“Αυτό προέρχεται από μια άλλη διασημότητα που μου έστειλε μήνυμα το περασμένο Σαββατοκύριακο και μου είπε: Έπρεπε να σου πω, μόλις άκουσα ότι η Tay Swift βγαίνει ήδη με τον τραγουδιστή των The 1975. Το κανόνισε ο Antonoff.”

Πριν από την είδηση του ειδυλλίου αυτού, υπήρχε έντονη φήμη ότι η Swift βγαίνει με τον σταρ της F1 Fernando Alonso.

Fernando Alonso: Bάζει φωτιά στις φήμες για ειδύλλιο με την Taylor Swift με ένα αινιγματικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα