Sylvester Stallone: Γιατί έκρυψε ένα μαχαίρι στη σχολική τσάντα της κόρης του;

15:13 24/2/2024 - Πηγή: InStyle

Μια περίεργη «παιδαγωγική» τακτική ακολούθησε ο Sylvester Stallone στο παρελθόν. Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η μία από τις κόρες του, η 25χρονη πλέον Sistine. Όπως είπε, ο πατέρας της είχε κάποτε βάλει ένα μαχαίρι στη σχολική τσάντα της. Επρόκειτο για μέρος μιας στρατηγικής αυτοάμυνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sistine (@sistinestallone)

O 77χρονος ηθοποιός

πίστευε πως έτσι θα διδάξει στις κόρες του να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Θυμίζουμε έχει τρεις κόρες με τη σύζυγό του Jennifer Flavin.

Όπως δήλωσε η μεσαία από τις τρεις, η Sistine, τις έβαζε να εκπαιδεύονται σε τακτικές αυτοάμυνας. Στης ίδιας μάλιστα την τσάντα είχε βάλει ένα μαχαίρι. Η κόρη του Stallone είπε μεταξύ άλλων: «Μας έβαλε να εξασκηθούμε στο να ψεκάζουμε με σπρέι πιπεριού, ρίχνοντας η μία στην άλλη. Θεέ μου, αυτό είναι τόσο κακό. Έβαλε ένα μικρό μαχαίρι στο σακίδιό μου στην τετάρτη δημοτικού».

Οι αποκαλύψεις της κόρης του Silvester Stallone

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο του επεισοδίου «The Family Stone». Συνέχισε τις αποκαλύψεις και είπε ότι ο ηθοποιός τις προέτρεπε να μάθουν αυτοάμυνα με την ομάδα Defense Strategies Group. Μάλιστα, είχε προειδοποιήσει τις δύο από τις κόρες του που ζουν στη Νέα Υόρκη να είναι πολύ προσεκτικές. «Μπορεί οι τακτικές αυτοάμυνας να τους χρειάζονταν σε κάποιο πρώτο ραντεβού» είπε αστειευόμενη η Sistine.

Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε ότι παραλίγο να βγει ραντεβού με έναν εκπαιδευτή της. Έναν δηλαδή από τους προπονητές της στα μαθήματα αυτοάμυνας. Όπως είπε, ένας από τους εκπαιδευτές της έστειλε μήνυμα στο Instagram.«Αλλά δεν είμαι ο τύπος του και θα σας πω γιατί. Ακολουθεί μόνο κορίτσια που έχουν πολύ μεγάλες καμπύλες» συνέχισε με χιούμορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα