Sophie Turner: Είναι αυτή η αιτία που πάγωσε ο γάμος της με τον Joe Jonas;

19:01 5/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Sophie Turner δήλωσε ότι είναι απελπισμένη να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για την “ψυχική της υγεία” σε μια συνέντευξη που ήρθε ξανά στην επιφάνεια, μετά τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο γάμος της με τον Joe Jonas περνά κρίση.

Η ηθοποιός του Game Of Thrones, 27 ετών, και ο τραγουδιστής, 34 ετών, λέγεται ότι ετοιμάζονται για διαζύγιο τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο τους.

Και η Sophie

φάνηκε να υπαινίσσεται εντάσεις σχετικά με το πού ήθελε να εγκατασταθεί μόνιμα το ζευγάρι σε συνέντευξή της στο Elle πέρυσι, όπου παραδέχτηκε ότι ο Joe ήταν απρόθυμος να μετακομίσει στην Αγγλία.

Η ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στο Νορθάμπτον και μεγάλωσε κοντά στο Leamington Spa, δήλωσε ότι ήθελε απεγνωσμένα να επιστρέψει στην οικογένειά της και τα παιδιά τους να έχουν παρόμοια εκπαίδευση με αυτή που είχε εκείνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Είπε στο δημοσίευμα: “Μου λείπει τόσο πολύ η Αγγλία. Οι άνθρωποι, η συμπεριφορά, τα πάντα. Σέρνω σιγά σιγά τον σύζυγό μου πίσω. Μου αρέσει πολύ να ζω στην Αμερική, αλλά, για την ψυχική μου υγεία, πρέπει να είμαι κοντά στους φίλους και την οικογένειά μου. Και επίσης για την κόρη μου – θα ήθελα να έχει την εκπαίδευση και τη σχολική ζωή που είχα την τύχη να έχω εγώ.

Η Αγγλία θα ήταν ιδανικά ο τελικός προορισμός, αλλά [ο Joe] ίσως χρειαστεί να πεισθεί αρκετά! Το σπίτι των γονιών μου είναι η επιτομή της αγγλικής υπαίθρου – άλογα, πρόβατα, αγελάδες.“

Η Sophie πέρασε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος για τα γυρίσματα ενός δράματος του ITV που βασίζεται στη διαβόητη Βρετανίδα κλέφτρα κοσμημάτων Joan Hannington. Αυτό σήμαινε ότι ο Joe είχε αναλάβει μόνος του την ανατροφή των δύο μικρών τους κοριτσιών – ακόμη και όταν αυτός έκανε περιοδεία με τους αδελφούς του Nick και Kevin Jonas ως The Jonas Brothers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Η Sophie δήλωσε ότι η επιστροφή στην Αγγλία ήταν σημαντική για την ψυχική της υγεία, με την οποία υπέφερε κατά τη διάρκεια της ανόδου της στη φήμη. Η ηθοποιός, η οποία έκανε το ντεμπούτο της ως Sansa Stark στο Game Of Thrones, υπέφερε από διατροφική διαταραχή “για μεγάλο χρονικό διάστημα” και χρειάστηκε να έχει έναν ψυχολόγο που ζούσε μαζί της.

Εξακολουθεί να πηγαίνει τακτικά για ψυχοθεραπεία και δήλωσε ότι εξακολουθεί να έχει μέρες που αγχώνεται και αγχώνεται και στρέφεται στην οικογένειά της για υποστήριξη. Ο Joe και η Sophie δεν έχουν ακόμη σχολιάσει τον γάμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα