Sophie Turner: “‘Eχει έρθει πολύ κοντά” με τον νέο της σύντροφο

14:01 21/1/2024 - Πηγή: InStyle

Εξελίξεις υπάρχουν, όπως φαίνεται, στην προσωπική ζωή της Sophie Turner. Eδώ και καιρό έχουμε μάθει ότι η γνωστή ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένη. Αυτή τη φορά με τον Βρετανό αριστοκράτη Peregrine Perry Pearson. Οι δυο τους έδειχναν πολύ «θερμοί» κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκειά της, η ηθοποιός του «Game of Thrones» έδειχνε πολύ χαρούμενη να αγκαλιάζει τον σύντροφό της. Από πλευράς του, ο Pearson είχε τυλίξει το χέρι του γύρω της.

Η έξοδος αυτή έγινε στις 17 Ιανουαρίου και έκτοτε όλοι λένε πώς το νέο αυτό hot ζευγάρι,

έχει “έρθει πολύ κοντά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Turner (@sophstunrer)

Θυμίζουμε ότι ήρθαν πιο κοντά για πρώτη φορά τον Οκτώβριο, όταν η πρωταγωνίστρια του Dark Phoenix και ο Βρετανός αριστοκράτης εντοπίστηκαν να φιλιούνται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Παρίσι. Δύο μήνες αργότερα λοιπόν, βγήκαν μαζί και στο Λονδίνο.

@21metgala Sophie Turner appears affectionate with her new boyfriend, Peregrine Pearson, as they take a walk in London. #sophieturner ♬ shoong – ↷ ⫶ ⌕ 4ever.s0ngs ❛ ๋˖

Το νέο ειδύλλιο της Sophie Turner έρχεται λίγους μήνες αφότου ο Joe Jonas κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Η ηθοποιός μάλιστα, εν μέσω της διαδικασίας, μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγό της για «παράνομη κατακράτηση» των παιδιών τους. Πρόκειται για την τριών ετών Willa και το 18 μηνών μωρό, α αρχικά του οποίου αναφέρονταν ως DMJ στα δικαστικά έγγραφα. Ακόμη, τον κατηγόρησε ότι παρακράτησε τα διαβατήριά τους για να τα εμποδίσει να επιστρέψουν στη «συνήθη διαμονή τους» στη γενέτειρά της, την Αγγλία.

Τέλος, καθώς η Sophie Turner συνεχίζει να περνάει χρόνο με τον νέο της σύντροφο, φαίνεται ότι και ο Joe Jonas έχει προχωρήσει. Νωρίτερα αυτό το μήνα, εθεάθη με το μοντέλο Stormi Bree σε ένα ιδιωτικό τζετ μαζί με μια ομάδα φίλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα