Sofia Vergara: Το “σιδηρούν” προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Joe Manganiello ύψους 100 εκατ. δολαρίων

19:45 19/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Sofia Vergara δεν άφησε τίποτα στην τύχη όταν ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Joe Manganiello. Το ζευγάρι φέρεται να υπέγραψε “σιδηρούν” προγαμιαίο συμφωνητικό, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, για να προστατεύσει τις περιουσίες του αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 50χρονη σταρ φέρεται να έχει μια καθαρή αξία 180 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο 46χρονος ηθοποιός έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος με καθαρή αξία στα 40 εκατ. δολάρια.

Αν και πολλά δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, η Sofia έχει ξεκαθαρίσει όλα αυτά τα χρόνια ότι αυτή και ο πλέον εν διαστάσει σύζυγός της έχουν κρατήσει τα οικονομικά τους χωριστά, κάτι που φαίνεται ότι τους εξασφαλίζει έναν καθαρό χωρισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Επίσης, στο παρελθόν αποκάλυψε ότι ο Joe δεν είχε κανένα πρόβλημα με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, λέγοντας στον Howard Stern το 2015: “Είπε, κάνε ό,τι θέλεις. Θα υπογράψω ό,τι θέλεις.”

Και τώρα, με την είδηση του διαζυγίου της έπειτα από επτά χρόνια γάμου, το DailyMail.com αναλύει τι ακριβώς προστατεύεται με ο προγαμιαίο συμφωνητικό τους αλλά και τι μπορεί ακόμη να διακυβεύεται.

Η περιουσία της Sofia Vergara ύψους 180 εκατ. δολαρίων: Από την 11ετή σειρά Modern Family μέχρι τη δική της μάρκα ομορφιάς

Η γεννημένη στην Κολομβία καλλονή ξεκίνησε ως μοντέλο, αφού την εντόπισε ένας φωτογράφος στην πατρίδα της. Μόλις στα 17 της χρόνια πήρε μέρος σε ένα διαφημιστικό σποτ της Pepsi. Αν και εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες, δεν ήταν παρά μόνο όταν πήρε το ρόλο της Gloria Delgado-Pritchett στην επιτυχημένη κωμική σειρά Modern Family του ABC που θα την εκτόξευε στη σφαίρα της διασημότητας.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2009 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2020 έπειτα από 11 σεζόν. Στο αποκορύφωμα της επιτυχίας της σειράς, το Forbes ανέφερε ότι κέρδιζε “500.000 δολάρια ανά επεισόδιο”, με κάθε σεζόν να περιλαμβάνει κατά μέσο όρο 22 επεισόδια. Το Forbes την ανακήρυξε ως την “πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιό” το 2020, αφού εισέπραξε 43 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Τα χρόνια πριν από την ολοκλήρωση του Modern Family, η Sofia ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με το NBC για να είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής στο America’s Got Talent μαζί με τους Simon Cowell, Howie Madel και Heidi Klum. Με έναν αναφερόμενο μισθό 10 εκατομμυρίων δολαρίων ανά σεζόν, 70.000 δολάρια ανά επεισόδιο, η Sofia εντάχθηκε στο διαγωνιστικό talent show στη 15η σεζόν του. Παραμένει στην κριτική επιτροπή, ενώ το show διανύει τη 18η σεζόν του.

Το 2019, η Sofia μπήκε στον κόσμο της μόδας όταν ανακοινώθηκε ότι συνεργάστηκε με τη Walmart για μια προσιτή και “size-inclusive” σειρά ρούχων για γυναίκες. Συνεργάστηκε επίσης με την Foster Grant για τη δική της συλλογή γυαλιών ανάγνωσης και γυαλιών ηλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η Sofia λάνσαρε τη δική της μάρκα ομορφιάς “Toty”, η οποία προς το παρόν προσφέρει μια σειρά από “λύσεις αντηλιακής φροντίδας με πολλαπλά οφέλη.” Συνεργάστηκε με την Cantabria Labs για το εγχείρημα, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar.

Παρά το γεγονός ότι έχει περισσότερα από 30 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Sofia φαίνεται να αποφεύγει τις χορηγούμενες αναρτήσεις και, αντίθετα, χρησιμοποιεί την τεράστια εμβέλειά της για να διαφημίζει τα δικά της προϊόντα. Με τόσες πολλές συνεργασίες, είσοδο στον χώρο της ομορφιάς και προσοδοφόρες τηλεοπτικές συμφωνίες, δεν είναι περίεργο που η Sofia έχει συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή καθαρή αξία κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Η περιουσία του Joe Manganiello ύψους 40 εκατ. δολαρίων

Ο 46χρονος ηθοποιός κατέκτησε το κοινό από τότε που εμφανίστηκε στο σέξι blockbuster Magic Mike το 2012 μαζί με τον Channing Tatum. Πρωταγωνίστησε επίσης στις επόμενες συνέχειες της ταινίας, με πιο πρόσφατη το Magic Mike’s Last Dance (2023).

Μπορούμε, επίσης, να τον δούμε στο πρώτο Spider-Man με τον Tobey Maguire (2002), στο Rampage του Dwayne “The Rock” Johnson (2018), μεταξύ άλλων δημοφιλών ταινιών.

Αλλά ο Joe μπήκε για πρώτη φορά στη συνείδηση του κοινού κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο True Blood του HBO – που θεωρείται μία από τις πιο σέξι τηλεοπτικές σειρές – ως ο λυκάνθρωπος Alcide Herveaux. Η σειρά προβλήθηκε από το 2008 έως το 2014. Είχε τηλεοπτικούς ρόλους σε σειρές όπως: ER, One Tree Hill και How I Met Your Mother.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Παράλληλα με την παρουσία του στην οθόνη, ο Joe έχει εργαστεί και πίσω από την κάμερα ως σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος. Έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2014 με το ντοκιμαντέρ La Bare. Εξερευνά “την ιστορία, τη ζωή και την κουλτούρα του πιο δημοφιλούς ανδρικού στριπτιτζάδικου στον κόσμο, του La Bare Dallas”, σύμφωνα με το IMDb.

Αυτοανακηρυγμένος “nerd”, ο Joe έχει επίσης συνδέσει τον εαυτό του με το δημοφιλές franchise Dungeons & Dragons. Οι τεράστιες γνώσεις του για το αγαπημένο παιχνίδι τον οδήγησαν στο να γίνει συγγραφέας, σύμβουλος και πρεσβευτής του D&D. Νωρίτερα φέτος, ο Joe επιβεβαίωσε στο Comicbook ότι αναπτύσσει ένα ντοκιμαντέρ και μια τηλεοπτική εκπομπή για το D&D, αλλά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες.

Η κατοικία της Sofia και του Joe στο Beverly Hills αξίας 10 εκατ. δολαρίων

Η Sofia και ο Joe καταχώρισαν εκ νέου το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς τον Ιούνιο για 18 εκατομμύρια δολάρια, λιγότερο από δύο μήνες πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Αρχικά το καταχώρισαν πέρυσι το καλοκαίρι για 19,6 εκατομμύρια δολάρια έπειτα από ανακαίνιση, αλλά το έβγαλαν από την αγορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Η βίλα ιταλικού στιλ έχει καταχωριστεί από κοινού με τον Barry Peele της Sotheby’s International Realty και τον Santiago Arana του The Agency. Στο παρελθόν το TMZ είχε υποστηρίξει ότι ήταν η Sofia που είχε καταβάλει τα 10,4 εκατ. δολ., που χρειάζονταν για να αγοράσει το σπίτι με τα επτά υπνοδωμάτια και τα 11 μπάνια το 2015.

Η έπαυλη διαθέτει κινηματογράφο 10 θέσεων, γυμναστήριο με σάουνα και κελάρι κρασιών 3.000 μπουκαλιών.

Βρίσκεται στην εξαιρετικά αποκλειστική και επιθυμητή γειτονιά του Μπέβερλι Παρκ. Η Sofia και ο Joe φέρεται να αγόρασαν μια κοντινή κατοικία που βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία και την κατάσταση του ακινήτου είναι άγνωστες.

Ποιος θα πάρει την κηδεμονία της Bubbles;

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν παιδιά μαζί, εικάζεται ότι το ζευγάρι μπορεί να δώσει μάχη για το τσιουάουά της, το Bubbles. Το ζευγάρι έχει ως γνωστόν διαφωνήσει για το 10χρονο σκυλάκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αστειευόμενο συχνά ότι η Bubbles συμπαθεί περισσότερο τον Joe.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, ο δικαστής μπορεί να αποφασίσει ποιος θα πάρει τα κατοικίδια σε ένα διαζύγιο. Τον Ιανουάριο του 2019, ένας νέος νόμος της Καλιφόρνιας άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η επιμέλεια των κατοικίδιων ζώων σε περιπτώσεις διαζυγίου. Αυτός ο νέος νόμος δίνει στους δικαστές την εξουσία να λαμβάνουν υπόψη τη φροντίδα και το συμφέρον του κατοικίδιου ζώου όταν λαμβάνουν αποφάσεις σε υποθέσεις χωρισμού ή διαζυγίου.

Τι διακυβεύεται για το πρώην ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Ο δικηγόρος διαζυγίου Frederic J. Siegel της δικηγορικής εταιρείας Siegel, Colin & Kaufman, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη Sofia, τον Joe ή τη διαδικασία διαζυγίου τους, προσέφερε τη νομική του γνώμη στο Page Six σχετικά με το προγαμιαίο τους συμβόλαιο.

Θεωρεί ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο της Sofia και του Joe “πιθανώς είχε αυτό που ονομάζεται walkaway.” Αυτό σημαίνει ότι η Sofia “κρατάει ό,τι έχει και ό,τι κερδίζει, και [ο Joe] κρατάει ό,τι έχει και ό,τι έχει κερδίσει. Έτσι, με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, και χωρίς παιδιά [μαζί], η υπόθεση γίνεται πολύ πιο απλή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

Ο Siegel δήλωσε στο Μέσο ότι πιστεύει ότι η Sofia και ο Joe είναι πιθανώς “σε πιο προχωρημένο στάδιο [στο διαζύγιό τους] από ό,τι νομίζει ο κόσμος.”

Το πιστεύει αυτό επειδή “συνήθως όταν οι άνθρωποι κάνουν την ανακοίνωση όπως έκαναν χθες, έχουν ήδη κάνει κάποια προκαταρκτική δουλειά.“

Ο Siegel δήλωσε επίσης ότι ο χωρισμός δεν φαίνεται “βρώμικος” και ότι το ζευγάρι “αναγνωρίζει το γεγονός ότι αν είναι ένα κακό διαζύγιο, η καριέρα τους μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο.“

“Πραγματικά δεν εξυπηρετεί κανέναν. Έχουν πολύ καλές καριέρες. Δεν θέλουν να βγάλουν τα άπλυτά τους στη φόρα.”

Keywords
Τυχαία Θέματα