Sisley Paris x KISANY: Αυτή η συνεργασία θα μας απασχολήσει

12:17 26/1/2024 - Πηγή: InStyle

Το Sisley Foundation υποστηρίζει τον κοινωνικό οργανισμό KISANY από το 2013 σε ένα πλαίσιο κοινού οράματος. Παρέχει έτσι εργασία και ευκαιρίες σε γυναίκες που ζουν σε μέρη με τη μεγαλύτερη αστάθεια παγκοσμίως. Όπως είναι η Γκόμα (Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό) και το Κιγκάλι (Ρουάντα).

Με αφετηρία τη δημιουργία του πρότζεκτ “L΄École des Femmes“, που προσφέρει προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης από τη ραπτική μέχρι την οικονομική διαχείριση, το Sisley Foundation

υποστηρίζει αυτές τις εκπληκτικές γυναίκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sisley Paris (@sisleyparisofficial)

Παράλληλα, με την πάροδο των ετών, ξεκίνησαν πολλαπλά προγράμματα μαζί, όπως είναι το “Merci Maman“, το οποίο ενισχύει οικονομικά την εκπαίδευση των παιδιών των κεντητριών. Πρόσφατα, εγκαινίασαν το “Jardins KISANY”, ένα πρόγραμμα κατάρτισης στη γεωργία για κορίτσια-μητέρες με τουλάχιστον τέσσερα εξαρτώμενα μέλη, για την εκπαίδευση και αυτοσυντήρησή τους. Εκτός από τα κοινωνικά προγράμματα, ο όμιλος αναθέτει και την παραγωγή κεντητών ειδών, που προσφέρει με την αγορά προϊόντων Sisley.

Credit: Sisley Paris x KisanyΜια μοναδική συνεργασία

Για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια συνεργασίας, η Sisley ανανεώνει τη δέσμευσή της προς τον KISANY με τη δημιουργία μιας πανέμορφης τσάντας καλλυντικών, εμπνευσμένης από το κέντημα της ίδιας της ιδρύτριας, Isabelle d’Ornano.

JOIE, AMOUR, HOPE, TOGETHER…

Διακοσμημένες με σύννεφα ή ένα μάτι, αυτές οι λέξεις αποτελούν μια ωδή στο εκλεκτικό πνεύμα και την ευαισθησία της Sisley. Οι λεοπάρ πινελιές -το αγαπημένο μοτίβο της μάρκας- δεν λείπουν.

Κάθε νεσεσέρ απαιτεί την προσεκτική εργασία περισσότερων από τεσσάρων τεχνιτών επί δύο ημέρες. Σε αυτό το έργο προσφέρθηκαν πάνω από 4000 ημέρες εργασίας σε αυτές τις μοναδικές γυναίκες/τεχνίτριες.

Credit: Sisley Paris x KisanyCredit: Sisley Paris x KisanyCredit: Sisley Paris x KisanyCredit: Sisley Paris x KisanyCredit: Sisley Paris x KisanyCredit: Sisley Paris x KisanyCredit: Sisley-Kisany

Keywords
Τυχαία Θέματα