Sharon Stone: Η αισθησιακή και σέξι εμφάνιση της 64χρονης σταρ 32 χρόνια μετά το θρυλικό “Βασικό Ένστικτο” – Φωτογραφίες

19:41 23/1/2023 - Πηγή: InStyle

Η Sharon Stone έκανε μια αισθησιακή και σέξι εμφάνιση που σε πολλούς θαυμαστές της θύμισε το “Βασικό Ένστικτο“, το θρυλικό ερωτικό φιλμ νουάρ του 1992, που έμεινε στην ιστορία. Η 64χρονη σταρ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει πολύ καλή σχέση με τον χρόνο, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Sharon Stone εμφανίστηκε στο Saturday Night Live, όπου musical guest της εβδομάδας ήταν ο μουσικός Sam Smith, όπου ερμήνευσε το νέο του single “Gloria”.

Η διάσημη ηθοποιός φορούσε ένα χρυσό στράπλες φόρεμα και ήταν ξαπλωμένη σε ένα χρυσό κρεβάτι. Να σημειωθεί ότι η παρουσία της βραβευμένης με χρυσή σφαίρα ηθοποιού, μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία “Gloria” του Sidney Lumet, όπου υποδύεται την κοπέλα ενός εγκληματία, η οποία αναγκάζεται να φροντίσει ένα παιδί, παρά το γεγονός ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου η μητρότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

“Τι διασκεδαστικό σαββατοκύριακο” και “¨Σε ευχαριστώ Sam, σε λατρεύω”, έγραψε η Sharon Stone στις λεζάντες των αναρτήσεων της.

Sharon Stone: Τώρα και ζωγράφος – Μάς δείχνει τα έργα της

Keywords
Τυχαία Θέματα