Shaquille O’Neal: Επιμένει ο θρυλικός μπασκετμπολίστας – “Η γη είναι επίπεδη”

12:20 26/8/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Shaquille O’Neal εξακολουθεί να μην είναι πεπεισμένος ότι η Γη είναι στρογγυλή – ειδικά επειδή το αεροπλάνο του πρόσφατα “πέταξε ευθεία” αντί για διαγώνια, όπως υποστήριξε ο θρύλος του ΝΒΑ.

“Είναι μια θεωρία, είναι απλώς μια θεωρία, μας διδάσκουν πολλά πράγματα”, είπε ο O’Neal όταν βρέθηκε καλεσμένος στο “The Kyle & Jackie O Show” σχετικά με τα σχόλια που είχε κάνει το 2017 σχετικά με την επίπεδη γη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ως παράδειγμα στην πρόσφατη πτήση του από τις ΗΠΑ

στην Αυστραλία, προκειμένου να ενισχύσει τις επιστημονικές του θεωρίες. “Πέταξα 20 ώρες σήμερα, ούτε μία φορά δεν πήγα έτσι” τόνισε δείχνοντας με το χέρι του διαγώνια κατεύθυνση. “Πέταξα ευθεία, ούτε αναποδογύρισα ούτε πήγα ανάποδα” στη διάρκεια του ταξιδιού, επεσήμανε.

Getty Images

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Kyle Sandiland ρώτησε πώς θα μπορούσε κάποιος να πετάξει στην άλλη άκρη του κόσμου προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

“Είναι ακόμη μια ευθεία γραμμή” είπε ο πρώην αθλητής, “δεν κατεβαίνεις”. – Ο θρύλος του ΝΒΑ μοιράστηκε επίσης τις αμφιβολίες του σχετικά με το εάν η Γη πράγματι περιστρέφεται. “Ξέρεις λένε ότι ο κόσμος γυρίζει; Ζω σε ένα σπίτι σε μια λίμνη για 30 χρόνια, ούτε μια φορά η λίμνη δεν περιστράφηκε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά“. Ο O’Neal πρόσθεσε ότι απολαμβάνει να ακούει θεωρίες: “Δεν είναι να τις ξεδιαλύνεις, αν έχει δίκιο ή άδικο κάποιος, είναι απλώς μια θεωρία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα