Shakira: Επειγόντως στο νοσοκομείο η μητέρα της

12:36 22/3/2023 - Πηγή: InStyle

Η Shakira έχει να αντιμετωπίσει νέο οικογενειακό δράμα, καθώς η μητέρα της, Nidia Ripoll, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Άλλη μια κακή είδηση έρχεται για τη Shakira σε προσωπικό επίπεδο, καθώς μετά τον χωρισμό της με τον Piqué, τα προβλήματα με την εφορία και την εγχείρηση του πατέρα της, τώρα η μητέρα της νοσηλεύεται

στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της, William Mebarak Chadid, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από πτώση που προκάλεσε θρόμβους στον εγκέφαλό του. Το πρόβλημα τώρα αφορά στη μητέρα της Κολομβιανής σουπερστάρ, η οποία νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης με θρόμβωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Shakira: Κλαίει μπροστά σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Υόρκη – Τι συνέβη στην Κολομβιανή σουπερστάρ

Σύμφωνα με το Telemundo, η Nidia Ripoll άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία την περασμένη Παρασκευή. Αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με θρόμβωση στο πόδι της. Ανακάλυψαν όμως ότι ο θρόμβος δεν έχει φτάσει στον εγκέφαλο και έτσι εξελίσσεται καλά και θα μπορούσε να βγει από το νοσοκομείο την Τρίτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Η Shakira διανύει την καλύτερη περίοδο όσον αφορά στα επαγγελματικά της, αλλά σίγουρα έχει να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες στην προσωπική της ζωή..

Keywords
Τυχαία Θέματα