Shakira: Διέρρευσε το καινούργιο τραγούδι της – Νέες αιχμές κατά του Gerard Piqué

14:40 8/2/2023 - Πηγή: InStyle

Τις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει ένα μέρος από νέο τραγούδι της Shakira, το οποίο θα μπορούσε να στέλνει νέα μηνύματα στον Gerard Piqué.

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, η Shakira έριξε βόμβα στα ισπανόφωνα μουσικά δρώμενα, με την κυκλοφορία του τραγουδιού της “Sessions #53” σε συνεργασία με τον Bizarrap, καθώς το single

έσπασε ρεκόρ και η Shakira απολαμβάνει την ανεπανάληπτη επιτυχία της.

Οι στίχοι ήταν ξεκάθαρη επίθεση κατά του πρώην συντρόφου της Piqué και της 23χρονης φοιτήτριας, που θεωρείται το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Κολομβιανής σουπερστάρ με τον πρώην άσο της μπάλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BZRP (@bizarrap)

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στο είδωλό τους, ενώ το τραγούδι φέρεται να έχει αναστατώσει έντονα την Clara Chía και να την οδήγησε στο νοσοκομείο με κρίση πανικού.

Το τραγούδι έχει περισσότερες από 284 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε μόλις τρεις εβδομάδες.

Shakira: “Ο πόλεμος των Ρόουζ” με τα πεθερικά της – Τους έχει τρελάνει με τα συχνά πάρτι που διοργανώνειΈρχεται νέο χτύπημα;

Τώρα έρχεται νέο τραγούδι στο οποίο η Shakira συνεργάζεται με τον Manuel Turizo, και φέρεται ήδη να έχει διαρρεύσει μέρος του τραγουδιού, με το οποίο η Κολομβιανή σταρ αφήνει νέες αιχμές κατά του πρώην της.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, το μέρος του τραγουδιού που έχει διαρρεύσει θα μπορούσε να είναι το ρεφρέν. Σ’ αυτό η Shakira τραγουδά: “Εδώ και καιρό διψάω για εσένα, δεν ξέρω γιατί. Έχω μείνει να θέλω περισσότερο και να θέλω να πιω από ένα άδειο ποτήρι.”

Στο μεταξύ, ο Piqué και η Clara Chía φέρεται να επιλέγουν να διατηρούν τον δρόμο της σιωπής χωρίς να σχολιάζουν κάτι δημοσίως. “Προτιμούν να έχουν αυτήν τη στάση παρά να αρχίσουν να μηνύουν τους πάντες, αν και σ’ αυτό το σημείο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί” είπε κάποιος από την ομάδα του πρώην ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το 20minutos, η Shakira ενδέχεται να δώσει συνέντευξη τις επόμενες ημέρες προκειμένου να διευκρινίσει τι πραγματικά συνέβη και να συζητήσει σχετικά με τον χωρισμό της από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα