Shakira-Gerard Piqué: Μαζί αλλά σε… αντίθετες άκρες στον αγώνα μπέιζμπολ του Milan

08:59 27/9/2022 - Πηγή: InStyle

Ενώ η μάχη για τη διευθέτηση των διαφορών τους συνεχίζεται μετά τον χωρισμό, Shakira και Piqué εμφανίστηκαν και οι δύο στον αγώνα μπέιζμπολ του Milan το Σάββατο, στη Βαρκελώνη.

Η Κολομβιανή σουπερστάρ ενθάρρυνε τον γιο της ζητωκραυγάζοντας, ενώ ο μπαμπάς του μικρού παρακολουθούσε από την άλλη άκρη του γηπέδου.

| Fotos novas de Shakira

apoiando Milan durante uma partida de baseball. pic.twitter.com/nAcx3thfNc

Shakira Brasil (@Shakira_Brasil) September 26, 2022

Mi #Shakira echándole porras a #Milan en su juego de Béisbol #KeepBack #Pique #ClaraChiaMarti pic.twitter.com/sWIMwFkBNs

— JUANGABRIELA JACKSON (@YoZhoy) September 26, 2022

Αυτή η εμφάνιση έρχεται μέρες μετά που η τραγουδίστρια εθεάθη έξω από δικηγορικό γραφείο μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε μια προσπάθεια να διευθετήσουν τις διαδικασίες του χωρισμού τους, που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο.

Η Shakira έφθασε με διάφορους φίλους στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του 9χρονου Milan, ενθαρρύνοντας τον γιο της, ενώ ο Piqué έμοιαζε χαλαρός και συναντήθηκε με τον γιο του στο τέλος του αγώνα. Η Shakira και ο Gerard προσπαθούν να καταλήξουν σε συμφωνία για τον χωρισμό τους.

Neste fim de semana, Shakira se divertiu ao lado de Milan e Sasha durante o jogo de baseball do seu filho mais velho. pic.twitter.com/t2sNJ6zdO3

Shakira Brasil (@Shakira_Brasil) September 26, 2022

Shakira y Sasha viendo un partido de Basebol de Milan en Bcn (24 de sept) pic.twitter.com/Mo0MxnwE5x

Shakira-Barranquilla (España) (@sweetycary) September 26, 2022 Shakira: Σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Gerard Piqué – “Eίναι πολύ δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου”

Πρόσφατα, η σταρ έδωσε συνέντευξη στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Elle και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της.

“Ω, είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσω για αυτό προσωπικά, ειδικά καθώς είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτή την κατάσταση σε μια συνέντευξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Έμεινα σιωπηλή και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμη, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο” σημείωσε η Shakira.

Keywords
Τυχαία Θέματα