Selena Gomez: To ξεκαρδιστικό βίντεο για τη ζωή ως single -” Μαντέψτε ποια έχει φίλο…”

12:08 23/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Selena Gomez αποκάλυψε ότι είναι χαλαρή με την προσωπική κατάστασή της.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok, όπου δήλωσε για άλλη μια φορά ότι είναι single, μ’ έναν παιχνιδιάρικο τρόπο.

Φορώντας ένα oversized μακρυμάνικο μπλουζάκι και έχοντας κοτσιδάκια τα μαλλιά της, η Gomez έστειλε το μήνυμα στους ακολούθους της.

“Μαντέψτε ποιος

έχει φίλο; Όχι εγώ σκύλα, να είστε όλοι ασφαλείς εκεί έξω“, είπε η Selena ενώ το βίντεο είχε μουσική υπόκρουση το κλασικό “Girls Just Want to Have Fun” της Cyndi Lauper του 1983.

@selenagomez

original sound – Celybird

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο SiriusXM Hits 1 LA με τον Tony Fly και τον Symon, η ποπ σταρ και ηθοποιός μίλησε για την απόλαυση της ζωής της μόνη της και αποκάλυψε ότι η νέα της μουσική θα αποτελείται εξ ολοκλήρου από τραγούδια που προκαλούν αίσθηση.

“Νομίζω ότι όλοι περνάνε τη φάση του: Ω, θα ήταν ωραίο να είχα κάποιον, και το καταλαβαίνω αυτό“, δήλωσε η Gomez. “Απλά απολαμβάνω αυτό που είμαι και θέλω να είμαι ευτυχισμένη με αυτό που είμαι, ώστε όποτε έρθει αυτό το άτομο στη ζωή μου, να μπορεί να προστεθεί στη ζωή μου αντί να είμαι αυτό το ανασφαλές άτομο που συνήθως ήμουν.”

Keywords
Τυχαία Θέματα