Sarah Jessica Parker: “Έχασα το καλό, παλιομοδίτικο λίφτινγκ στα 44 μου” – Το Χόλιγουντ και ο ηλικιακός ρατσισμός

09:39 1/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Sarah Jessica Parker μιλά ειλικρινά για την εικόνα του σώματος και τον ηλικιακό ρατσισμό που δέχθηκε.

Στη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο “The Howard Stern Show”, η 58χρονη σταρ δήλωσε πως έχει μετανιώσει που δεν έκανε αισθητική επέμβαση όταν ήταν νεότερη.

“Ειλικρινά νομίζω ότι έχασα το λίφτινγκ προσώπου, το παλιομοδίτικο, το καλό,

που κάνεις όταν είσαι 44 ετών“, είπε και παρ’ όλο που δεν έχει κάνει ποτέ κάποια επέμβαση, παραδέχτηκε ότι τα σκέφτεται “όλα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Η Parker συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι δεν της αρέσει να περνάει πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη. “Εννοώ, είμαι ευπαρουσίαστη. Δεν μου αρέσει πραγματικά να κοιτάζω τον εαυτό μου. Θέλω να πω, νομίζω ότι είμαι μια χαρά” σημείωσε, ενώ αστειεύτηκε ότι έχει σκεφτεί διαδικασίες όπως το μπότοξ “όλη την ώρα”, προσθέτοντας: “Ρωτάω τους ανθρώπους αν είναι πολύ αργά. Οι άνθρωποι θα έλεγαν: Λοιπόν, όχι μόνο φαίνεσαι ξεκούραστη, αλλά μοιάζεις με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο.”

Αν και δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση, η ηθοποιός σημείωσε ότι δεν βλέπει τίποτα κακό με τους ανθρώπους που το επιλέγουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

“Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτή την επιλογή γιατί δίνεται τόση μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση, ειδικά και κυρίως στις γυναίκες. Ακόμα και πέρυσι, όταν βγήκαμε στον αέρα με τη νέα σεζόν του “And Just Like That…”, υπήρχαν τόσα πολλά και ατελείωτα άρθρα για τη γήρανση και την αξιοπρεπή γήρανση και τα μαλλιά της Sarah Jessica είναι γκρίζα” επεσήμανε αναφερόμενη στον ηλικιακό ρατσισμό που δέχθηκε

Συγκεκριμένα σχολίασε τα πρωτοσέλιδα του Ιουλίου του 2021 που υποστήριζαν ψευδώς ότι είχε γκρίζα μαλλιά.

“Κάθομαι δίπλα στον Andy Cohen, του οποίου το κεφάλι είναι γεμάτο γκρίζα μαλλιά, και δεν το έχετε αναφέρει καθόλου αυτό“, είπε η Parker στον Howard Stern και συμπλήρωσε: “Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ό,τι τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα βγαίνοντας από την πόρτα.”

Σχολιάζοντας το θέμα του ηλικιακού ρατσισμού είχε πει σε συνέντευξή της στη Vogue τον Νοέμβριο του 2021, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή της.

“Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε απόλυτα εντάξει με αυτό όπου είμαστε τώρα, σαν να τους αρέσει σχεδόν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσικά και να μην δείχνουμε τέλειοι, είτε αν κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα“, είπε στο περιοδικό.

“Ξέρω πώς είμαι. Δεν έχω καμία επιλογή“, πρόσθεσε. “Τι θα κάνω γι’ αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;”

Keywords
Τυχαία Θέματα