Ryan Gosling: Πώς κέρδισε την καρδιά της οικογένειας Mendes- “Ταίριαξε γάντι σε εμάς”

10:30 13/4/2024 - Πηγή: InStyle

Πώς μπορεί κάποιος να μην λατρέψει τον Ryan Gosling; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα συμφωνούσαν μαζί μας και οι συγγενείς της Eva Mendes. Η ηθοποιός μάλιστα, ακόμη κι αν δεν τον συνοδεύει πάντα σε σημαντικές περιστάσεις, μπορεί να στείλει «εκπρόσωπο». Όπως για παράδειγμα στα φετινά βραβεία SAG, τον Φεβρουάριο. Στην απονομή, ο μικρότερος αδελφός της Carlo Mendez καθόταν στο τραπέζι των συντελεστών της ταινίας «Barbie».

«Ήταν φοβερό» δήλωσε ο ίδιος στα media.

«Η αδερφή μου με ρώτησε αν θέλω να πάω στα βραβεία SAG με τον Ryan. Αστειεύτηκα ότι χρειαζόμουν χρόνο να το σκεφτώ, αλλά φυσικά και ήθελα. Μέσα μου έλεγα “βαθιά ανάσα, χαλάρωσε, είσαι κι εσύ ηθοποιός. Ανήκεις εδώ μαζί τους».

Δεν πρόκειται όμως για τη μοναδική φορά που ο Ryan Gosling βγαίνει με συγγενείς της αγαπημένης του. Στην πραγματικότητα, οι paparazzi έχουν απαθανατίσει πολλές τέτοιες οικογενειακές εξόδους. «Ο Ryan είναι ένας φοβερός, αστείος, προσγειωμένος τύπος» προσέθεσε ο Carlo μιλώντας στο eonline.com.

Μάλιστα, μοιράστηκε κι άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι μετρά 13 χρόνια κοινής πορείας, αφού είναι μαζί από το 2011. «Ο Ryan προσαρμόστηκε αμέσως στην οικογένειά μας. Λατρεύει όλο τον λατινικό τρόπο ζωής, τη σάλσα, την ισπανική και την κουβανέζικη. Έτσι, ταίριαξε γάντι σε εμάς”.

Να αναφέρουμε ότι η Eva Mendez, εκτός από τον Carlo έχει ακόμη μια αδελφή, την Janet Levy. Είχαν έναν ακόμη μεγαλύτερο αδελφό, τον Juan Carlos Méndez Jr που πέθανε το 2016. Ήταν μόλις 53 ετών και έδωσε τη δική του «μάχη» με τον καρκίνο του λαιμού, συγκλονίζοντας την ηθοποιό και την οικογένειάς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα