Roger Federer: Mιλά πρώτη φορά για τη φιλία του με την Kate Middleton και… καθησυχάζει τη σύζυγό του

17:25 4/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Roger Federer και η Kate Middleton διατηρούν μια ξεχωριστή φιλία.

Μάλιστα, η σύζυγος του Federer φάνηκε να ενοχλείται από την ιδιαίτερη αυτή σχέση, καθώς ο βασιλιάς του τένις με την πριγκίπισσα της Ουαλίας κάθισαν δίπλα δίπλα στο Wimbledon και η οικειότητα μεταξύ τους

ήταν ολοφάνερη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ο Roger Federer αποσύρθηκε από το τένις το 2022 και τώρα, μιλώντας στους New York Times αναφέρθηκε στη φιλία του με την Kate Middleton λέγοντας ότι ήταν μεγάλη απόλαυση να παρακολουθεί το τουρνουά του Wimbledon με την πριγκίπισσα της Ουαλίας τον περασμένο μήνα.

“Ήταν τόσο διασκεδαστικό να κάθομαι δίπλα στην πριγκίπισσα Catherine. Τη γνωρίζω αρκετά καλά“, δήλωσε ο Federer. “Είναι φανατική οπαδός του τένις και παίζει και η ίδια.”

Ο πρώην σταρ του τένις έδωσε, επίσης, μια γεύση για το πώς είναι μέσα στο βασιλικό θεωρείο στο All England Lawn Tennis and Croquet Club στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του κορυφαίου τουρνουά. “Μερικές φορές πρέπει να προσέχουμε να μην μιλάμε πολύ. Μπορείς να μιλήσεις, και μετά είναι σούπερ ήσυχα, και μετά πρέπει να χειροκροτήσεις“, δήλωσε στους Times.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wimbledon (@wimbledon)

Η Kate και ο Federer κάθισαν στην πρώτη σειρά στο Royal Box στις 4 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του τελικού του απλού ανδρών. Ο Andy Murray αστειεύτηκε ότι και οι δύο ήταν “βασιλιάδες” κάνοντας δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Ryan Peniston στον πρώτο γύρο.

“Ήταν καταπληκτικό που είχαμε μέλη της βασιλικής οικογένειας εδώ, αλλά και της βασιλικής οικογένειας του τένις”, δήλωσε ο Murray σε ένα βίντεο του ESPN.

Η Kate είναι συχνή θαμώνας στο πρωτάθλημα Grand Slam και παρακολουθεί τη διοργάνωση σχεδόν κάθε χρόνο από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William το 2011. Το 2016, η βασίλισσα Ελισάβετ την έχρισε προστάτη του All England Lawn Tennis and Croquet Club, ενώ είναι και η ίδια φανατική παίκτρια τένις.

Kate Middleton: Τώρα και τενίστρια – Προπονείται με τον Roger Federer

Η Kate χάρισε στον Federer το τρόπαιο του δευτεραθλητή για τον τελικό του απλού ανδρών το 2019, το οποίο αποδείχθηκε το τελευταίο βραβείο του Wimbledon στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα